Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Így lehet bárki milliárdos – egy hatéves is megcsinálta

Így lehet bárki milliárdos – egy hatéves is megcsinálta

Több mint 9 millió eurót (majdnem 3 milliárd forintot) szedett össze Ryan a YouTube-on, ahol a videói több mint 8 milliárd kattintást értek el! A Forbes magazin YouTube-milliomosok listáján ezzel a nyolcadik. Mit csinál Ryan, aki még az óvodában iszonyúan gazdag lett?

Egy gyerek ajándékokat csomagol ki, ezzel szedett össze 3 millárd forintot. Unboxing – ez a rejtély magyarázata. Az ajándékok kibontása és persze kommentálása. A több mint 800 videó, mellyel egy év alatt Ryan elárasztotta a YouTube-ot, szinte kizárólag ezzel foglalkozik. A kis srác szakszerűen magyarázza el, hogy melyik játék mire jó. Olykor túlságosan is szakszerűen. Ryan koraérettségének magyarázata világos: a játékok előállítói rájöttek arra, hogy a hatéves gyerek révén remekül lehet növelni az értékesítési mutatókat. Ryan ugyanakkor gyerek, tehát a kortársai jobban hisznek neki, mint a felnőtteknek- írja a frissmedia.hu.

 

A Forbes magazin 10 YouTube-milliomosa majdnem mind a játékpiaccal van valamiféle kapcsolatban. Az első helyezett egy 26 éves brit fiatalember, aki a Microsoft videójátékait árusítja a YouTube-on. Cégének, a DanTDM-nek egy év alatt több mint 14 millió eurós bevétele volt! A Forbes listájának első tíz helyezettje több mint 108 millió eurót szedett össze egy év alatt. Ez 60%-os növekedés egyetlen esztendő alatt. De hát tavaly még sehol sem volt a most 6 éves Ryan, aki egyetlen év alatt több mint 9 millió eurót szerzett a YouTube-on.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share