Ezt nézed:  / Zene / Ezek a koncertek lesznek a legjobbak 2018-ban!

Ezek a koncertek lesznek a legjobbak 2018-ban!

Idén híres fellépőkből nem lesz hiány. Önálló koncerttel több világsztár is színpadra fog lépni nálunk, ezzel pedig hatalmas showt adva. Íme, a 2018-as felhozatal!

 

Február 2. – Depeche Mode

A brit popegyüttes évtizedek óta népszerű. Különleges dalaikkal egy egész világot hódítottak meg és ma is aktívak. Itthon is jelentős rajongói táborral rendelkezik, így okkal számíthatunk teltházra tőlük.

 

Február 17. – Kowalsky meg a Vega

Nagykoncertre készülnek a srácok, ugyanis 15 éves fennállásukat ünneplik. Ahogy őket ismerjük, biztosan hatalmasat fognak robbantani. A magyar együttes folyamatosan feltörekvő sikereinek köszönhetően újult erővel vág neki az idei évnek és bemutatkozik legújabb albumuk is.

 

Február 18. – Emeli Sandé

A 30 éves brit énekesnő is ellátogat hozzánk. A szoprán hanggal megáldott Emeli nemcsak énekesként, hanem dalszöveg íróként is megállja a helyét. Számos dalt írt már világsztároknak.

 

Március 10. – EDDA

A 70-es évek óta ismert magyar zenészek számos dalát kívülről fújjuk. Előre lehet tudni, hogy egy fantasztikus élményben részesül az, aki kilátogat a koncertjükre. A dalaik időseknek és fiataloknak is szólnak egyaránt.

 

Március 11. – Enrique Iglesias

A spanyol szívtipró még a maga 42 évével is férfi ideálnak számít. Rengeteg, a világon mindenhol ismert és közkedvelt dal tőle származik. Angolul és spanyolul egyaránt énekel, a koncertjei pedig igazi karnevál hangulatúak.

 

Április 5. – Metallica

A vérbeli rock banda meghatározó eleme a világzenének. Mindenhol ismerik a nevüket és játsszák a zenéjüket. Aki szeretné megnézni őket élőben is, nem árt iparkodnia, mert rohamosan fogynak a jegyek és már most lehet tudni, hogy biztosan egy szabad hely sem marad a koncertjükön.

 

Május 18. – Game of Thrones

A sorozat zenéit szimfonikus együttes adja elő. Egy világturnéról van szó, akik körbejárják az egész világot. Nagy sikerük van, hiszen számos elismerést elnyert a sorozat és a zene is páratlan.

 

Június 3. – Lenny Kravitz

A legjobb gitárosok közt tartják számon. Színes életművel rendelkezik és a mai zene meghatározó alakja. Pörgős és ritmusos zenéi felcsigáznak mindenkit.

 

November 20. – Nightwish

A finn szimfonikus metál együttesnek itthon rengeteg rajongója van. Számtalan világsláger származik tőlük és gyakran felcsendülnek a dalaik a rádióban is.

Ezek a koncertek lesznek a legjobbak 2018-ban!
Szoktál koncertre járni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share