Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Új év, új élet? Hogyan éld túl a januárt?

Új év, új élet? Hogyan éld túl a januárt?

Ismét itt a szokásos, új év, új élet, ezer fogadalom időszaka. Amivel nincs is (túl sok) gond, de talán néhányan már túlzásba viszik. 

1.Edzőtermi tömeg

Januárban minden edzőterem dugig van, aztán persze a legtöbb februárra már ismét üresen kong. Ha el szeretnél kezdeni edzeni, akkor válassz egy minimum három hónapos bérletet vagy edzéstervet, így tutira be is tartod addig a fogadalmad, és talán ténylegesen életmódváltás lesz a vége, mert csak úgy lenne az egésznek értelme.

2. Új élet, új én, új minden?

Ne akarj hirtelen mindenen változtatni, csak apránként, kis lépésekben, mert a nagyon drasztikus, hirtelen változások nem mindig maradnak meg hosszútávon. Napról napra figyeld meg a szokásaidat, amiken változtatni akarsz, akár vezess róla naplót is, hogy motivált maradj.

3. Motiváció! (vagy annak a hiánya?)

Ezen áll vagy bukik a legtöbb újévi fogadalom. A motiváció az év előrehaladtával egyre csak csökken és csökken, amint az ember visszatér a hétköznapok unalmas szürkeségébe. Csinálj motivációs táblát, tűzd ki rá a céljaidat, ragassz cetliket az ajtókra, nézegess a témában videókat! Tartsd fent az érdeklődésedet!

 

mgflip.com

Új év, új élet?
Te szoktál újévi fogadalmakat tenni?

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share