Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ezek a Középsulisok legnagyobb félelmei!

Ezek a Középsulisok legnagyobb félelmei!

Kár tagadni! Mindenki fél valamitől vagy valakitől! De vajon a Középsulisokat mivel lehet kiborítani? Mi az, amitől a legjobban félnek? Most vallottak nekünk!

Egyszer már bebizonyíthattad, mennyire ismered a fóbiák neveit! És még mindig cikinek érzed, hogy félsz a sötétben? Esetleg a pókoktól ráz ki a hideg? Vagy csak szimplán utálod a bohócokat? Ne félj, nem vagy egyedül! Azaz, pontosabban félj nyugodtan! Hisz ki az, akinek nincs olyan, amitől rettegne? Lássuk, mi borítja ki a legjobban a Középsulisokat!

I. TIBI

Eddig nem igazán tartottam úgymond semmitől, de egy ideje teljesen kiborulok a magasságtól. Furcsa, mert gyerekkoromban nem zavart, de ma már nem igazán szeretek egy erkélyre sem kimenni, mert félek, hogy lezuhanok. De vajon, hogy fogok így bungee jumpingozni?

Fóbia megnevezése: Akrofóbia – tériszony

II. BENDE

Én nagyon félek a bohócoktól. Régebben láttam egy horror filmet, amiben egy bohóc mindenkit megölt és azóta nem szeretem őket. Félek tőlük! Emiatt sosem járunk cirkuszba és a gyerekzsúrokat is messziről elkerülöm.

Fóbia megnevezése: Kuloultrofóbia

III. ZSANI

A legjobban a pókoktól félek. Már gyerekkorom óta utálom őket, egyszerűen a hideg ráz még akkor is, ha csak egy filmben látok egyet! Például, ha természetfilmet nézek és pókok vannak benne, kirohanok az előszobába sikítozva, mert egyszerűen rosszul vagyok tőlük.

Fóbia megnevezése: Arachnofóbia

IV. DOMINIK

Engem egyszerűen kiborít a bezártság. Gyerekkoromban néhány barátom bezárt egy ágyneműfiókba és nem engedtek ki, hiába kiabáltam. Azóta utálok beszállni még egy liftbe is. Az is zavar, ha kis helyen sokan tartózkodunk. Akkor még inkább menekülhetnékem van.

Fóbia megnevezése: Klausztrofóbia

V. ROZI

Engem ami nagyon könnyen kiborít, az nem más, mint a tömeg. Nem tudok rosszabbat elképzelni, mint karácsonykor végigsétálni a Váci utcán. Nekem ez lehetetlen küldetés, mert egyszerűen egy percet sem bírnék elviselni ott, ezer ember között. Úgy érzem, ez már nem is fog változni.

Fóbia megnevezése: Demofóbia

VI. DOMINIKA

Nekem nincs olyan, amitől nagyon tartanék. Talán egy dolgot tudnék ide sorolni, a magányt. Egyszerűen utálok egyedül lenni és mindig szeretem magam körülvenni emberekkel. Ez tesz engem boldoggá és imádok jó társaságban lenni. Azt viszont ki nem állhatom, ha egyedül érzem magam.

Fóbia megnevezése: Autofóbia

Olvastad már? A legfurcsább fóbiák – hallottál már róluk?

És most pedig, mindenképpen nézd meg a Középsuli 123. részének drámai előzetesét!

 

Ezek a Középsulisok legnagyobb félelmei!
Te mitől félsz a legjobban?

 

GIFek forrása: GIPHY

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share