Ezeket az Instagram fiókokat már ne kövesd 2017-ben!

Rovat

Megosztás

Mindegyikőnk Instagram oldalán akad elég sok olyan ember, akit valamikor bekövettünk, viszont mára nem trendik, sőt néha elég idegesítőek! Kíváncsi vagy, milyen kategóriák vannak? Olvass tovább figyelmesen!

Igaz rád, hogy

–          utálod az Instagramot, és azt sem tudod, hogy miért regisztráltál, de akármikor törölni akarod a fiókodat, a jobb szemed elkezd tikkelni.

–          sikeresen letörlöd az Instát, de újra letöltöd legalább hetente.

–          képtelen vagy az Instagram nélkül eltölteni egy órát is.

–          a legutóbbi két évben nem néztél meg úgy egy filmet, hogy közben nem nézted volna meg legalább egyszer az Instagram oldalad.

–          az ágyban még két órán keresztül elalvás előtt is az Instát nézegeted.

–          rendszeresen elkésel, mert az Instagramot nézted.

–          nem tudod elképzelni a világot Instagram nélkül.

–          azt gondolod: Nyugi, ez csak egy fotómegosztó alkalmazás!

Ha igaz rád legalább egyik is, akkor ne kövesd tovább az alábbi fiókokat!

Ez a te érdeked, ígérem!

pexels-photo

A mémes fiók, melyet sose találtál viccesnek!

Már nagyon régen bekövetted ezt a fiókot egy barátod miatt, mert betaggelt egy fotón, ami vicces volt és azt gondoltad: “Hé, hát én szeretek nevetni!” Aztán hamar rájöttél, hogy ez a fiók mindig ugyanazokat posztolja. Eddig soha nem volt erőd, hogy olyan fiókot törölj, ami idegeskedést okozott neked, de most eljött az idő: TÖRÖLD!

A személy, akivel együtt nyaraltál két évvel ezelőtt

Tudom, hogy nagyon jól érezted magad egy buliban, és teljesen egy hullámhosszon voltatok, ám azóta se találkoztatok, úgyhogy töröld nyugodtan, úgy se fog vele törődni!

Ez meg kicsoda? Ötleted sincsen róla!

Eleged van az olyan személyből, aki állandóan küldi fel a szelfiket, a gifeket, az edzőtermi fotókat? Tudom, hogy neked is van ilyen! Na, adj neki is egy viszlátot, legyen jobb a napod!

A túl sok mindent posztoló!

A túl sokat posztoló ember miatt előfordulhat, hogy olyan posztokat nem látsz meg, amik számodra nagyon fontosak lennének!

A híresség, akit poénból követtél tavaly!

Ha már nem poénos, nincs értelme, töröld a valóságshow-sztárokat, akiket poénból követtél be, hogy legyen időd, a friss celebek figyelésére.

A fiók, amire más mondta, hogy kövesd!

Ismerjük azt a nyomást, amikor a barátaink megosztják velünk kedvenceiket, és idővel nekünk is muszáj követnünk azokat a fiókokat, mert folyton róluk kell hallanunk sztorikat! Rosszabb, mintha egy barátod nem tetsző ruháját kellene megdicsérned! Tehát ne tedd, légy egyenes és légy őszinte a barátaiddal!

pexels-photo-122383

A celeb, aki szakított a kedvenc színészeddel!

Csak azért követted, mert annyira szeretted azt, akivel randizott, és olykor posztolt fotót róla, ami tök jó volt, mert ő sosem posztolt eleget! De most a kapcsolatnak vége, és nincs értelme annak, hogy tovább kövesd!

Receptesfiók, amitől alkalmatlannak érzed magad

Ha már több, mint két év telt el, és még sohasem készítettél semmit a receptjeikből, amik nehezen beszerezhető alapanyagokból állnak, ideje véget vetni a fájdalmas kísértésnek!

Nincs pihenőnap! Motivációs fiók!

Hiába nézel kidolgozott férfi testeket, ha téged a saját alkatodra tekintve nyomasztó érzések fogadnak el.

A személy, aki sosem követett vissza!

Tudom, hogy személyeskedésnek veszed, viszont ha ő megvan nélküled, akkor nem is tudja, mit veszített, de ebben az esetben egy dolog ami kiemelendő: TE SEM VESZÍTETTÉL SOKAT!

Állat, akit nem követsz

Napjainkban a házikedvenceink is teret kapnak az interneten, ám olykor túlzásba is esünk vele kapcsolatban. Ne aggódj rajta, ha te nem követsz egy állatot sem! Ha viszont ez frusztrál, ismételd utánam: NEM VAGYOK ROSSZ SZEMÉLY, AMIÉRT NEM KÖVETEK EGY KUTYÁT!

A legrosszabb!

Mindenkinek más  a legrosszabb, de onnan tudhatod, hogy őt illeti meg ez a cím, hogyha meglátod, hogy aktív és posztolt valamit, akkor szinte földhöz vágnád a telefont!

Képek forrása: Pexels

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta