Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ezeket figyeld meg a másikon az első randin

Ezeket figyeld meg a másikon az első randin

Az első találkozó dönti el, hogy lesz-e második. Nem csak neked kell őt lenyűgöznöd, ne aggódj. Őt is meg kell figyelni, hogy tudd, érdemes-e megbeszélni a következő randit.

Számomra mindig egyértelmű volt, hogy lesz-e második tali. Az első benyomás fontos, persze sok esetben lehet korrigálni. Most azonban felsorolok pár dolgot, mit figyelj meg, hogy tudd, érdemes-e időt fordítanod rá.

Köszön a boltban?

Annyira gáz, hogy ezt meg kell említenem, mert szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy megtiszteli azzal az eladót, pincért, jegyárust, hogy köszön neki. Sajnos van, aki nem teszi meg. Ő nem udvarias és nem is érdemes rá pazarolnod a drága idődet. Az is fontos, hogy szépen kéri-e, amit venni szeretne.

Ha tartja veled a szemkontaktust, amikor mesélsz neki, nem vág a szavadba és tényleg érdeklődik, akkor baj nem lehet. Ha nem csak magáról beszél, akkor rád kíváncsi. Ha pedig már az első randin sem figyel, akkor a későbbiekben sem fog.

Meghív egy üdítőre?

Én is az egyenlőség híve vagyok, de még mindig a legtöbb esetben a fiú hívja meg a lányt, úgyhogy srácok, ne aggódjatok, ha a randipartneretek nem vesz nektek semmit. Azonban ha a fiú fel sem ajánlja, hogy kifizeti a kávédat, csokidat vagy üdítődet, az már rossz jel. Nyilván azzal nincs baj, ha a többezer forintos ebédedet magadnak kell állni, de egy szimpla kedveskedéstől még nem menne csődbe. Ha most nem hív meg, mi lesz később? Itt most nem a pénzről van szó, hanem a gesztusról. Ennyit igazán megtehetne egy srác.

Remélem, ezek után pár csak a megfelelő emberekkel fogsz randizni!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share