Ezt nézed:  / Színes / Kutyaparádé: így látják a Középsuli szereplői a filmet

Kutyaparádé: így látják a Középsuli szereplői a filmet

2018. június 15. /péntek/ 10:13

Kedden este nézték meg premier előtt a Középsuli szereplői a Kutyaparádé című amerikai családi vígjátékfilmet. Cikkünkben arra voltunk kíváncsiak, hogy ők hogyan értékelték a filmet, amely egyébként tegnap óta bárki számára elérhető a magyar mozikban.

A Középsuli szereplőinek beszámolóiban lesz néhány apróbb spoiler, de ezek igazából akkor érdekesek és akkor érted majd, ha már láttad a filmet. Így, ha éppen a mozizás előtt állsz, nyugodtan végigolvashatod a cikket.

Lipovetz Réka

“Nagyon szeretem az állatokat, így ez a film egy igazi siker volt már azelőtt, hogy megnéztük volna. A történet nagyon tetszett, vicces volt, de a tanulság is helyet kapott benne. 6-os karikás a film, de én 20 évesen lehet jobban élveztem mint néhány gyerek.”

Varga Erika

“Már régen volt hasonló állatos film. Jók voltak benne a poénok, édesek voltak a kutyák. A sztori egyszerű, de élvezhető. Igazi családi film. A kutya téma amúgy is aktuális nálam, mert éppen most lett kiskutyám. Ezért is szerettem volna megnézni. Annyira muris lenne, ha tényleg tudnának beszélni az állatok. Ki tudja, lehet tudnak is…”

Heckamann Károly

“Eleinte féltem tőle, hogy egy kutyák és macskák féle filmet fogok látni,de elég kellemes csalódás volt!A kedvenc jelenetem, amikor a kispanda megszökik!”

Tóth Happy Tibi

“Az előzetes alapján furcsa volt elsőre, de kellemes meglepetés volt végül a film, sok jó poén volt benne és izgalmas esemény dús film volt tetszett. A kedvenc jelenetem a végén, amikor a tigris megjelent a repülő hátuljában.”

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share