Ezt nézed:  / 18+ / Hírek / Pszicho, szex / Ezeket NE mondd soha szex közben!

Ezeket NE mondd soha szex közben!

Mindannyian hallottunk kellemetlen történeteket arról, mikkel lehet elrontani egy szép pillanatot! Még egy olyan pillanatra is igaz ez, mint a szeretkezés. Ennek az oka az lehet, hogy ilyenkor izgalom és stressz telepedik ránk, és zavarunkban olyanokat tudunk mondani, amik hát… nem éppen odaillőek.

Lássuk, mik is lehetnek ezek!

„Már bent vagy?”

Talán az egyik legkiábrándítóbb mondat, ami elhangozhat. Lehet, hogy az elején „nehézségekbe” ütköztök, de semmiképp ne ronts a helyzeten azzal, hogy lelombozod úgy, hogy tudtára adod – nem is érted mi történik.

„Nem érzek semmit!”

Van rosszabb a „Már bent vagy?” kérdésnél, mégpedig ez! Ha így is érzel – ne mondd ki, mert csak rontasz a helyzeten! Ha pedig nem először érzed a„semmit”, akkor inkább ülj le vele és beszéljétek át mi lehet a baj, de ne okozz benne sérülést azzal, hogy ezt pont szex közben közlöd vele!

„Mi ez a büdös?”

Büdös zokni? Esetleg izzadtságszag? Vagy valami más? Akkor se kérdezz rá ilyen nyíltan szeretkezés közben, mert egy csapásra minden folyamatot leállíthat és véget vethet az örömteli pillanatoknak!

„Mással is így csináltad?”

Nincs olyan, aki ennél a kérdésnél képes lenne tovább folytatni a szexet! A fiúk amúgy sem szeretnek ilyen dolgokról beszélni, de főleg akkor nem, mikor éppen csinálják. Ha eszedbe is jutna ilyen gondolat, azonnal tereld el a figyelmed, nehogy ilyet kérdezz tőle!

„Várj! Ezt le kell, hogy fényképezzem!”

Lehet, hogy ma már minden új dolognál a fényképezőgépünkhöz vagy mobiltelefonunkhoz nyúlunk, azonban ez nem az a szituáció! Nyilván a kapcsolatotoktól is függ, mennyire vállaltok be ilyen dolgokat, azonban ezt nem az ágyban érdemes elsőként megkérdezni vagy rátérni!

„Csak ne a hajamba!”

Magyarázzuk? … Inkább csak annyit, hogy semmiképpen NE mondd!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share