Ezért jó kopasznak lenni!

Rovat

Megosztás

Kopasznak lenni  kínos vagy sem? Sokan kényszerből ragadnak borotvát, pedig a kopaszságnak is megvannak a maga előnyei!

A kopasz férfiak egy része meggyőződéssel állítja, hogy tar fejük igenis szexi. A férfiak azonban – valljuk be – egész életük során rettegnek a hajhullástól, és minden eszközzel próbálják azt elkerülni. Persze vannak, akik végül a felemás helyzetet megelégelve úgy döntenek, hogy inkább borotvát ragadnak.

Tény, hogy a külső nagy hatással bír és befolyásol egy sor dolgot az életünkben. Tetszik vagy sem, a külső alapján ítélünk, legalábbis elsőre mindenképpen. Az, ahogyan kinézünk, meghatározza mások milyen embernek gondolnak minket, a szociális élet minden területére hatással van a karrier építéstől a párválasztásig.

Képtalálat a következőre: „dwayne j”
Aligha meglepő, hogy a szép embereket eleve sokkal pozitívabb tulajdonságokkal ruházzák fel, előttük könnyebben megnyílnak az ajtók.

Mi jut eszünk be, ha meglátunk egy kopasz embert? Általában gyengeséget, impotenciát társítunk hozzájuk. Egy kopaszodó embert nem mondunk vonzónak, ezt pedig mindennél jobban mutatja az a tény, hogy a világon a kopaszodó férfiak több milliárdnyi összeget elköltenek hajuk visszaszerzésére vagy a kopaszodás leplezésére.

Ezek után nehéz elhinni, hogy a kopaszságnak bármilyen előnye is lenne, pedig van. Kutatások szerint a kopasz embereket is pozitívan ítélik meg bizonyos tulajdonságokkal kapcsolatban. A kopasz embereket eszerint:

-dominánsabbnak
-magabiztosabbnak
-férfiasabbnak
-erősebbnek
-magasabbnak
-valamivel idősebbnek látjuk

Ezek a megállapítások a teljesen kopasz férfiakra vonatkoznak, a kopaszodó emberek már nem váltják ki ugyanezeket az érzéseket!

Képtalálat a következőre: „bald man”

Képek: dailydot, cyberbreeze, huffingtonpost

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta