Ezért nem mentek nyaralni Nasz Daniék!

Rovat

Megosztás

Azt hittem, nálad van a kocsikulcs, nem indul az autó, és még az asszony is idegesít! Humorra épülő paródia, avagy Nasz Dani és párja, Niki színészkedve játsza el, milyen vicces szituációk születnek, amikor már egy órája úton vagytok a vakációra, s kiderül, otthon hagytatok valamit, ők így reagálnak!

A nyári szezon beköszöntével elég sok celeb útnak indult röpke másfél éves kihagyás után, szebbnél-szebb külföldi, tengerpartos tájképeket láthatunk megannyi hazai sztár instáján! Nasz Dani úgy vélte, miért ne lehetne ezt a témát köntösbe bújtatni, s eljátszani, milyen amikor a barátnőddel útnak indultok, ám az egész nem áll másból, mint veszekedésből, mert valami véletlenül otthon maradt!

„Kicsim indulhatunk? Indulhatunk, de még nem pakoltam be semmit!”

A már gondosan napokkal indulás előtt elkezd összepakolni, a férfinek pedig utolsó pillanatban SEM jut eszébe, hoppá, hol is van az a bőrönd?! Ám mi lányok sem vagyunk hibátlanok, utolsó utáni másodpercekben készítünk az útra szendvicset, ami a párunknak frusztráló lehet, mondván, minek kell az, úgyis lesz étterem, ezért gyűjtöttük a pénzt egész évben!

„Csak szólok, hogy a bikinis csajokat nem nézheted!”

Ismerős érzés, amikor te akarsz a legszexibb lenni a parton, hogy a párod csakis téged bámuljon? Egyből ideges leszel, ha másra veti rá a szemét, igaz?! Na és ki fizeti a nyaralást? Naptej, szúnyogirtó nincs, ha a nő nem figyel oda, a pasikról gondoskodnunk kell, tényleg ez a feladatunk? Kötelező a légkondi az autóban? Mi történik a 40 fokban, ha elromlik? KÁOSZ!

Te is hasonló szitukat élsz át a nagy utazások előtt?

Főkép: facebook.com

Képek: instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta