Irtó szexi fekete szettben Nemazalány, íme a vadonatúj videoklip!

Rovat

Megosztás

Barátság, összetartozás, bizalom, szeretet, ezekről dúdolnak legújabb közös szerzeményükben Nemazalány és Sofi, akik igencsak szexi fekete-fehér ruhákat kaptak a forgatásra!

Halastyák Fanni és Sofi már gyermekkoruk óta ismerik egymást, nemrég álltak össze egy közös dal erejéig, ám akkora sikerük lett, hogy munkásságuk azóta is töretlen a zenei piacon! Az Üres Szívek tizenhatmillió, a Menedék több mint négymillió megtekintésnél jár. A népszerűségre szert téve Sofi ezután kipróbálta magát egyénileg is, pár hete jelentette be szóló videoklipjét Játék címen, melyet szintén több mint kétmillióan láttak már a YouTube-on. A 2 lány mondhatni, nagy sikereket ér el folyamatosan, nem is csoda, hogy Fanni a fellépők között van az EFOTT-on!

„Simogass kérlek úgy, ahogy rég, és ne áruld el, meddig tart a meséd, szerető barát, egy igazi társ, te vagy a víz és te vagy a láng.”

Legújabb szerzeményük, a Levegő a barátságról, az odaadásról, a megbántalak, de te mégis megbocsátasz, és az ígérem, megváltozom témák köré épül. A fekete-fehér ruhák, a kicsit melankólikus, de egyben harsány klipbéli színek is az ellentétpárok összetartozását szimbolizálják. Hasonló alapra épült az Üres szívek című sláger is, úgy tűnik, a lányok nagyon elkapták ezt a vonalat!

A klipben megjelenő balett táncos hölgy is az élet apró pillanatait jelenti, egyszer fent,másszor lent, így van ez a kapcsolatokkal is, hiszen lehet, nekik is volt egy olyan korszakuk, amikor megsínylette a barátságuk a történéseket. Nemcsak a rap, de az énektudásukat is megcsillogtatták a lányok, ami duóban nagyon szépen szól, jelzik a videó alatti kommentek, volt, aki sorokba öntötte, miután meghallgatta a zenét, szó szerint nem kapott levegőt!

Kifejezetten az élet öröme, a pillanatok, a megbocsátás, és a minden rendbe fog jönni gondolatok ihlették a dalt, vajon hasonló sikereket ér majd el, mint az előző közös szerzemény?

Főkép: facebook.com

Képek: instagram.com

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta