Ezért nem mertem két évig bikinit felvenni – Miley Cyrus vallomása

Rovat

Megosztás

Tökéletes az alakja, mégis pulykának nevezték egy emlékezetes fellépése után.

Azt gondolnánk, hogy ha valaki elégedett a testével, az biztosan Miley Cyurs, hiszen a provokatív stílusáról is híres énekesnő nem rejtegeti az idomait. Rengeteget edz, izmos testét pedig ahol csak tudja, megmutatja. Azonban nem volt ez mindig így: a 2013-as VMA díjkiosztón Robin Thicke-vel lépett fel, de utána két évig nem mert bikinit felvenni, mert annyi támadást kapott a testét illetően.

Két vagy három éven keresztül még rövidnadrágot sem vettem fel. A színpadon többet nem viseltem szoknyát, mert amikor felléptem a VMA-n abban a cuki kis nude bodysuit-ban, mindenki egy pulykához kezdett hasonlítani és még mémeket is gyártottak, amikben egy pulykával cseréltek ki. Pedig annyira vékony voltam akkor, és mégis folyamatosan egy pulykával mértek össze, annyira kivoltam miatta, hogy képtelen voltam utána felvenni bikinit legalább két évig – mondta Miley a nehéz időszakról.

Mindezt most a koronavírus által előidézett karanténhelyzet hozta ki belőle, mióta ugyanis otthon van, a rajongóinak videókban üzen.

Legutóbb egykori Disney-s kolléganője, Demi Lovato társaságában tűnt fel az Instán, akivel a body shaming, azaz testszégyenítés került terítékre. Mindkét énekesnőnek vannak fájdalmas emlékei a témában, de úgy látszik, mára legyőzték a démonaikat, és megtanulták, hogy bármit is mond a világ, az a lényeg, hogy ők hogy érzik magukat a bőrükben. A többiekre pedig nagy ívben tenni kell, mert mindenkinek úgysem lehet tetszeni!

Két évig nem mertem bikinit felvenni - vallotta be Miley Cyrus
Emlékszel a botrányos fellépésére, ami után pulykának nevezték?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta