Ezt teszik kedvenc influencereink a bolygónkért

Rovat

Megosztás

Április 22-e a Föld napja! Egy nap a máért, a holnapért és az elkövetkező időszakért! Viszkok Fruzsi instaképe, Kulcsár Edina gondolatai, avagy influencereink is cselekszenek bolygónkért!

Eldobott cigicsikkek a rakparton, szétdobált sörösüvegek a Margit-szigeten, ezt tesszük mi emberek a holnapért? Kedvenc influencereink is megosztották gondolataikat, miért is lenne életmentő megóvni mindazt, ami életet ad nekünk!

1. Viszkok Fruzsi

Az egyik leghíresebb női youtuberünk szerint sok kicsi sokra megy, vagyis ha mindenki tesz csak egyetlen lépést egy szebb jövőért, már sokkal előrébb tartunk! Havasi Virággal közösen vezetett Púdermentes podcastjuk legújabb adása pontosan arról szól:

„Mit tehetek, hogy legyen jövőnk? – Fenntarthatóság, környezettudatosság!”

Fruzsiék szerint manapság már önmagában ijesztő, hogy teljesen kiszámíthatatlan az időjárás, eltolódnak az évszakok, éppen ezért figyelnünk kell, hiszen mindannyiunkat érint! Remélhetőleg egyre több embernél jön el a pont, amikor azt érezzük, egészségesebb életmódhoz kell folyamodnunk, hiszen a felelősség a miénk! A lányok megosztanak velünk néhány okos tippet is, miket tehetünk nap mint nap egy szebb jövőért! Szelektív hulladékgyűjtés; vászontáska szatyrok helyett; kevesebb fast fashion ruhadarab; bevált otthoni szépségápolási receptek vagy a külföldi online rendelések minimalizálás mind-mind jó ötlet az első lépésekhez!

2. Kulcsár Edina

„Fontosnak tartom, hogy ha valaki az átlagnál egy picit több követővel rendelkezik, akkor néha olyan dolgokra is felhívja a figyelmet, amik hosszútávon az életminőségünket javítaná.”

Az egykori 2. helyezett szépségkirálynő Instagram-oldalán osztotta meg velünk gondolatait. Úgy véli, ismert embereknek kötelességük kiállni minden olyan kampány mellett, melyek elősegítik Földünk gyógyulását! Ő maga is többször részt vett már szemétszedésen, irtózik a fast fashion daraboktól és minden kinőtt vagy nem használt ruhadarabot kidobás helyett inkább szegényebb családoknak ajándékoz.

3. Peller Mariann

„AKÁRMIT TESZNEK A MAGUKAT INTELLIGENSNEK TARTÓ ÉLŐLÉNYEK, AZ EMBEREK, ITT, A BOLYGÓN, BÁRHOGYAN ÉLNEK, BÁRMIT IS GONDOLNAK, A FÖLD NINCS BAJBAN. MI VAGYUNK BAJBAN.”

Peller Mariann a spiritualitás, a lélek gyógyítása, és a pozitív életfelfogás hírnöke! Gondolatait Instagramon osztotta meg velünk, miszerint az emberiség nagyrésze még mindig nem érti, mit jelent EGYSÉGben élni, egy kerek egésznek tekinteni társainkat önmagunkkal. Sorai elárulják, mennyire fontos számára élőhelyünk biztonsága, gyermekeink és unokáink védelme, önmagunk segítése!

4. Nagy Adri

„Amivel viszont korábban nem találkoztam az a rengeteg szemét a kirándulások során. Persze nyilván ez csak egy halvány szelete annak, amit ezzel a Földdel műveltünk…”

Hazai egyik kedvenc énekesnőnk is kiállt az EGYSÉG-ért Insta-oldalán! Szavai tükrözik anyai ösztöneit, hiszen elmondása szerint, elsősorban kisfia miatt kapcsolt környezettudatos üzemmódba látva azt, mi emberek mit művelünk saját bolygónkkal! A szemétdobáláson kívül nem tudjuk meg, mire is gondolt még pontosan, de egy biztos, nagyon fontos számára, hogy gyermekének is hasonló gondolatai legyenek majd egyszer, amikor saját kezébe veszi életét!

5. Varga Viktor

„Lehet zöld az ég és lehet kék a fű.”

Ki ne ismerné a „lehet zöld az ég és lehet kék a fű” dalának szerzőjét, a raszta loboncos és dús szakállas Varga Viktort! Csomagolás nélküli háziszappan, szelektív hulladékgyűjtés és egyéb ötletekkel gazdag videót osztott meg velünk a hazai énekes TikTok-on! Vicces jelenetekben láthatjuk, hogyan éli ZÖLD mindennapjait a hazai énekes.

MI is tegyünk EGYÜTT csak egyetlen lépést még ma, hiszen nem mindegy, milyen környezetben élsz; milyen vizet iszol a csapból; vagy milyen levegőt lélegzel be nap mint nap! Neked mi az első lépés?

Főkép: Pixabay.com

Képek: Pixabay.com; Instagram; TikTok

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta