Ezzel a betegséggel kezelték félre Szabó Kittit!

Rovat

Megosztás

Erős arcfájdalmak, gyökérkezelés, fogspecialisták, megannyi szenvedés és éveket át tartó félrekezelés, amiről mesél követőinek Szabó Kitti legújabb videójában, vajon mi történt?!

Kitti még 2012 nyarán észlelete az egyre gyakoribb arcfájdalmakat, amik meganni fogorvoshoz és specialistához vezettek. Senki nem talált semmit, az arc viszont egyre jobban szinte gyulladt állapotban volt, legtöbbször már a fájdalomcsillapító sem használt, panaszolta youtuberünk.

„Most gondolj bele, mennyire rossz egy fogfájás, most gondold el ezt évekig!”

Miután sok-sok orvosnál járt már, egyikük elküldte őt az ideggyógyászatra, ahol megállapították az arcidegzsábát, ami egy hirtelen fellépő éles fájdalom, mely 3 irányba tud kifutni. Addig terjedhet a betegség, hogy akár le is bénulhat az arc ezen része, mesélte influencerünk. A doktornő felírt egyfajta gyógyszert, amit alapvetően epilepsziára szednek az emberek, de ő úgy gondolta, ez lesz a megoldás!

A gyógyszerszedést egy váratlanul fellépő vérzés követte, ami által azonnal abba kellett hagynia a szedést, tanácsolta az orvos.

„Akkor még jobban elkeseredtem, mi lesz?!”

Kitti nagyon tehetetlennek érezte magát, hiszen orvostól orvosig jártak édesanyjával, de mindenki csak annyit tudott mondani, minden rendben van, nincsen semmi baj. Mindezek után a háziorvos azt tanácsolta a szülőknek, irány a gyermekkel a kórházba kivizsgálásra, ami annyit jelentett, tolókocsi, CT, megannyi vizsgálat és szenvedés várt youtuberünkre az elkövetkezendő napokban. A vizsgálatok semmit nem mutattak ki, Kittit haza is engedték a kórházból. Telt-múlt az idő, s megtanult vele élni, hiszen semmi mást megállapítani nem tudtak, csupán annyit, idegzsába, ami azt eredményezte, hogy a legváratlanabb pillanatokban kapta el az éles fájdalom, sosem lehetett előre kiszámítani!

„Összematcheltem a Tinderen egy fogorvostan hallgató sráccal!”

Bár beszélgetés szinten maradt az ismerkedés, Kitti megemlítette a srácnak, milyen fájdalmai vannak nap mint nap az idegzsába miatt. A srác nem youtuberünk szexi fehérneműs képeire volt kíváncsi, hanem konkrétan kért tőle egy panorámaröntgen fotót, amit a fiú megmutatott az egyetemi professzornak, amiért Kitti örökké hálás lesz neki! A professzor annyit mondott a képre:

„Tök egyértelmű, ott van a foga alatt egy tályog”

Az egyetemi tanár ajánlott egy budapesti fogorvost Kittinek, akinek kihúzták a fogát, s láss csodát, megszűnt a fájdalom! Kitti véleménye szerint soha ne hagyjátok annyiban, ha hasonló tapasztalataid vannak a doktorokkal kapcsolatban, mindenki vegye komolyan, vigyázzatok magatokra!

Főkép: facebook.com

Képek: instagram.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta