Fedezd fel Dubajt! Hátborzongató élmények a távolból!

Rovat

Megosztás

A COVID miatti távolságtartás idején a virtuális interakció vált az új normává, azonban így is felfedezheted Dubajt, mint a világ egyik legjobb családi úti célját.

Nézd végig az alábbi hátborzongató listát és merülj el a népszerű élményekben a saját otthonod kényelméből!

Őrült hajsza

A Madagaszkár inspirálta Őrült hajsza a Motiongate-ben szabadjára engedi a vad énedet, és egy felvillanyozó kalandra küld a cirkuszon keresztül! Ez az őrülten gyors hullámvasút egyértelműen arra ösztönöz, hogy riszáljad úgyis-úgyis!

Éhezők viadala hullámvasút

Szintén a Motiongate-ben, ezen a felgyorsított hullámvasúton a váratlan fordulatok olyan adrenalin lökettel ruháznak fel, melyet nem fogsz egyhamar elfelejteni! Éld át az utazást a 12. körzet és a Capitol között egy többszögű videóval, mely a széked szélére kényszerít!

Így neveld a sárkányodat menet

A rejtélyes Tiltott Szigetre szóló meghívás révén a a Motiongate-ben, Fogatlan és Csuklás életre szóló kalanddal kecsegtetnek, ahol meghódíthatod a barlangokat és a hihetetlen díszcsarnokot! Ez a lebegő hullámvasút olyan szárnyaló szenzációkkal kecsegtet, mint semmi más!

Találkozás a Velociraptorral

Az IMG Worlds of Adventure-ben ugorj el az őskorba ezzel a hátborzongató hullámvasúttal, mely egyértelműen nem a gyáváknak való! Fedezz fel egy olyan világot, mely több millió évvel ezelőtt létezett, és fogódzkodj, ahogy a dinoszauruszok életre kelnek!

A sárkány hullámvasút

Pattanj fel erre a középkori LEGO hullámvasútra, mely körbevezet a színes LEGOLAND kastélyban, és tele van elbűvölő animációval, illetve vibráló látvánnyal, természetesen csakis LEGO darabokból összeállítva – mindez egy olyan kültéri pályához vezet, ami tele van szórakoztató, váratlan fordulatokkal.

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta