Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Férfitípusok, akikkel nem érdemes kezdeni!

Férfitípusok, akikkel nem érdemes kezdeni!

Most a lányokhoz szólnék. Van egy pár pasi, akivel jobb nem összeszűrni a levet. Amint észreveszitek a jeleket, fogjátok menekülőre a dolgot.

Nulla tapasztalattal nem lehet tudni, hogy ezt a típust már az ismerkedési fázisban érdemes lenne leépíteni. Ezért itt egy kis segítség.

Anyuci pici fia

Nem véletlenül került az első helyre, ugyanis ebben van egy mély nyomot hagyó tapasztalatom. Amint észreveszed, hogy a fiú túlzottan isteníti az anyukáját, kezdj el gondolkodni. Az csak jó, ha tisztelettel beszél róla és részt vesz vele közös programokban, de légy résen! Ha már be is mutat neki, könnyebb észrevenni, kivel állsz szemben. Ha anyuci kiszolgálja, annyira, hogy a székét sem magának kell kihúznia és úgy dicséri neked, mint egy világsztárt, jobb megszakítani a kapcsolatot. Ugyanis te sosem leszel jó, a te szavad nem dönthet. Ha nem kívánsz másodiknak lenni, keress új randipartnert.

Csajozógép

A legtöbb lánynak vonzó, hogyha a srác büszkélkedhet egy rajongótáborral. Azt jelenti számukra, hogy valamit nagyon tud. De most komolyan: tényleg arra van szükséged, hogy egy pár hét múlva megcsaljon? Ha előre tudod, hogy szédíti a nőket, ne kezdj vele. Akkor sem, ha jó pasi. Csak összetöri a szíved, és nem, nem fog miattad megváltozni.

Depressziós

Volt egy haverom, akivel egyre közelebb kerültünk egymáshoz – ebből szerelem lett. Előre tudtam, hogy folyton maga alatt van, negatívan látja a világot, de úgy voltam vele, hogy a kapcsolatunk elfeledteti vele mindezt. Nem így történt. Az egész élete abból állt, hogy kereste a kifogást arra, hogy rossz kedve lehessen. Nagyon lehúzott engem is, naponta órákig kellett nyugtatni, rosszul esett, hogy én sem tudtam jobb kedvre deríteni. Ha nem akarod átvenni az életszemléletét, inkább pszichológust javasolj neki, ne magadat.

Társfüggő

Ki akar olyan pasival együtt lenni, akinek csak az az egyetlen boldogsága, ha vele vagyunk? Teljesen rád fog akaszkodni, ha ezt hagyod neki. Nem is lenne beléd szerelmes, csak örülne, hogy végre van valaki, aki kirángatja az unalmas hétköznapokból és fel tud építeni egy idilli életet. De sosem a személyed lesz neki a lényeg. Egyszer ismerkedtem egy sráccal, aki közölte, hogy minden egyes percet gyűlöl, amit szingliként tölt, de szerencsére már tudja, hogy létezem, ezért biztos abban, hogy lesz felesége. Nem találkoztam vele…

Kicsit az eszedre is hallgatni kell, ha párkapcsolatról van szó. A fenti négy típust ne engedd közel magadhoz, ha tartós és boldog szerelemre vágysz.

Írta: Czár Fruzsina