Férjhez ment a kétfejű sziámi ikerpár egyik tagja

Rovat

Megosztás

Idén 28 éve, hogy egy világ ismerte meg a minnesotai születésű sziámi ikerpárt, Abby és Brittany Henselt, amikor mindössze hatéves korukban Oprah Winfrey műsorában vendégeskedtek 1996-ban. Az ikrek azóta felnőttek és mint az nemrég kiderült, néhány évvel ezelőtt össze is házasodtak egy férfival.

A TLC-n futó valóságműsorban mindennapjaikba is betekinthettünk a híres sziámi ikerpárnak. Most pedig már általános iskolás tanárnőként tevékenykednek – immáron boldog feleségként.

Március 28-án kerültek elő nyilvános adatok Abby Hensel és az ápolóként dolgozó veterán, Josh Bowling 2021-ez házasságáról, amelynek ugyanolyan lényegi szereplője Brittany Hensel is.

Bár a testvérpár tagjai a felsőtestüknél összenőttek, mindketten a saját testfelüket uralják. Néhány vonásuk is eltér, Brittany például egy kicsit alacsonyabb, a vádlija azonban erősebb, hiszen rengeteget áll lábujjhegyen. A különbözőségeik ellenére Bowling mindkettejük szereti, és bár a nem mindennapi házasság jogi vitákhoz vezet, a 2021-ben frigyre lépett pár boldogabb mint valaha.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta