Fess és érezd jól magad!!

Rovat

Megosztás

Mikor ki akarunk törni a mindennapok szorításából, olyan élményeket keresünk, melyekből később töltekezni tudunk. Szerencsére akad egy egyszerű recept!

Mi magunk kellünk hozzá, pontosabban a kezünk és egy kép, amire majd büszkék leszünk!

 

Ahogyan a kézírása is más mindenkinek, úgy az általunk festett kép is annak megfelelően alakul, amilyenek mi magunk vagyunk. Ebben rejlik az ArtMasters legfőbb vonzereje! Felismerhetjük saját jellemvonásainkat a képben, amit az este folyamán megfestünk.

Az instruktor vezette PaintNight alkalmakra a résztvevők érkezhetnek csoportosan, barátokkal, családdal, párban és egyedül is. A 15-20 fős vidám rendezvények, kezdetben heti egyszer, a későbbiekben pedig, az igényekhez alkalmazkodva, sűrűbben lesznek megtartva. Mindent biztosítanak a részvevőknek, a felszereléstől elkezdve az italokon, ételeken át.

Mikor festünk, úgy érezhetjük, hogy bármire képesek vagyunk, még egy művészeti alkotást is létrehozhatunk. Később, ha a kép készen, és felakasztva lóg a szobánk egyik falán, ránézünk majd büszkén és arra gondolunk, ezt mi csináltuk, ez is ment!

A Szabadítsd fel a benned lakozó művészt! kezdeményezés nem új keletű, egy németországi céggel összefogásban, most, elsőként Budapesten szeretnének a szervezők a közönségnek, az érdeklődőknek egy életre szóló művészeti élményt nyújtani. Kiss Ágnes Rita, a magyarországi ArtMasters vezetőjének elmondása szerint, szüksége van mindenkinek a feszített hétköznapok során egy kis lazításra, pihenésre, miközben a kreativitását is szabadjára engedheti.

A Németországban már népszerű hétköznap esti kreatív alkalmak ötlete, Élő Alexander, az ottani cégvezető elmondása szerint, egy amerikai körút során jött. Itt találkozott legelőször, egy New York-i esti program során a PaintParty-val. Az este felejthetetlenre sikerült. Olyannyira, hogy létrehozta saját vállalkozását. A kezdeményezés sikerét mutatja, hogy a németországi cégnek másfél év alatt, több, mint 1000 eseménye volt. Hasonló sorsot jósolhatunk és kívánhatunk magyarországi testvérének is!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta