Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Filmek, amelyeket nem tudunk végig nézni sírás nélkül

Filmek, amelyeket nem tudunk végig nézni sírás nélkül

Biztosan neked is van kedvenc csajos filmed, megvan a megfelelő mozi akkor is, ha nevetni szeretnél és lefogadjuk, hogy néha sírni is szeretsz a legmeghatóbb pillanatokon. Összegyűjtöttünk néhány  mozifilmet, amelyhez a popcorn mellé a százas zsepi is alapfelszerelés.

1. Szerelmünk lapjai

A mindenkori sírós szerelmes film. Minden toplista örök helyezettje. Ha már láttad azért, ha még nem akkor pedig azért érdemes megnézni és újranézni. Teszteld le, vajon téged is könnyekig meghat-e a két fiatal szerelmes egy életen át tartó, akadályokon is átívelő, mély és elsöprő szerelmének története.

 

2. Hachiko

A kutyák hűségét számtalan író, költő és filmes megénekelte már, Hachiko az állhatatos kis japán kutyus szívszorító története azonban sokak egyes számú kedvencévé vált. A kis vörös kutya ragaszkodása gazdája iránt oly megingathatatlan és mély volt, hogy hosszú évekig várakozott rá a vasútállomáson.

 

3. Mielőtt megismertelek

A Trónok harcából megismert sárkányok anyja, ezúttal romantikus arcát fedi fel előttünk. Emilia Clark és Sam Claflin románca egyszerre megható, könnyfakasztó és felemelő. Még elcsípheted szélesvásznon a mozikban!

 

4. Blue Valentine

A film két hétköznapi fiatal kibontakozó szerelméről mesél, de nem ér véget a boldogan éltek, amíg meg nem haltaknál, hanem húsbavágó és torokszorító képet fest a kapcsolat lassú pusztulásáról is.

 

5. My Girl

Egy kislány és egy kisfiú megható barátságának képei peregnek a klasszikussá vált film képkockáin, amit egyszerűen nem lehet megállni pityergés nélkül. Vada és Thomas barátságának, egy rövid, de emlékezetes nyárnak a története.

Képek: youtube, thedailybeast

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share