Filmek, amiket mindenképpen látnod kell 2021-ben!

Rovat

Megosztás

Nyáron érkezik a sokunk által ismert Szörnyella karakter filmje, ahogyan készülthetünk egy igazi családi filmre is; de borzongásból sem lesz hiány, és láthatjuk majd annak a kémcsajnak a történetét is, akinek az ‘erejét’ még én is megirigyelném!

Anna ellenére, hogy többtermes mozi, tripla bevétel, még a multiplexet is megviselték a vírushelyzet okozta következmények, hiszen mondhatjuk, több mint egy éve küzdünk a nyitunk-zárunk dilemmával.

Ha már a filmszínházat is elérte a vég, mit mondjanak a művész mozik? Lesz-e valaha normális élet?

Milyen premierek várhatóak idén? Miket várunk olyan nagyon? TOP 5 film, melyek kihagyhatatlanok!

1. Szörnyella

Szörnyella abszolút egy eredettörténet, a filmet látva választ kapunk majd arra, hogyan lett ő az a karakter, akit még a 101 kiskutya-filmekben ismerhettünk meg. A sztori az 1970-es években játszódik Anglia fővárosában, ahol Emma Stone egy punk divattervezőt alakít, aki be akar törni a felsőbb osztályok köreibe, bármire képes, semmitől sem riad vissza. Merően több történést a trailer-ben nem látni, de ez alapján számíthatunk egy izgalmas filmre!

2. Szilaj: Zabolátlanok

A DreamWorks új filmje egy igazán szívmelengető alkotás, ráadásul önálló folytatása a Szilaj, a vad völgy paripája animációs filmnek! A makacs Lucky Prescott élete örökre megváltozik, amikor új barátokra tesz szert, és megbonthatatlan kötelék alakul ki közte és egy Szilaj nevű vad musztáng között. A legyél a saját életed hőse koncepció egy újabb családi filmet hoz létre, ami csakis örömmel töltheti el nézőit, erre pedig, valljuk be, nagy szükség van a mostani időkben!

3. Fekete Özvegy

A Marvel Studio most sem hagy minket cserben, ugyanis idén filmvászonra kerül a Fekete özvegy, amit ráadásul nagyrészt Budapesten forgattak! Az árva kislányt egy sztálingrádi támadás során megmenti Ivan Petrovitch Bezukovh, aki gondozza és kiképzi. Natasha az orosz hadseregben szolgált, és miután nagy szerelme a szintén katona Nikolai meghal, és gyermekük halva születik, Romanoff továbblép a Fekete Özvegy programba, ahol hasonló fiatal lányokat képeznek arra, hogy alvó ügynökké váljanak. Na de mit is jelent ez pontosan? Nézd meg majd a filmet és megtudod!

4. Halálos iramban 9.

Ki ne ismerné az amerikai akciófilm sorozatot, Paul Walker szomorú történetét és az illegális autóversenyzéseket? Szuper kocsik, szexi csajok, sebesség és száguldás, mi kell még? Idén debütál a film 9. része! Eredetileg már májusban filmvászonra került volna, ám a járványügyi helyzet miatt egy hónapot csúszva június 25-én lát napvilágot. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Sung Kang, és társai mind feltűnnek majd az amerikában csak F9-nek nevezett filmben!

5. Démonok között 3.

Ismét láthatunk egy hátborzongató valós történtet, ugyanis idén érkezik a mozikba a Démonok között 3. része! Ezúttal is – hűen az előző filmekhez – egy valós esetet dolgoz fel a film: 1981. november 24-én egy Arne Cheyenne Johnson nevű férfi a connecticuti Brookfieldben meggyilkolta főbérlőjét, Alan Bonót. Johnson azt hozta fel mentségére a tárgyaláson, hogy démoni erő kényszerítette erre a tettre. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e az első két rész színvonalát tartani!

Te melyik filmet várod a legjobban?

Képek: Pixabay.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta