Viszkok Fruzsi még a maszkot is levette! – Ma nyitnak a teraszok

Rovat

Megosztás

Bezárt mozik; csődbe ment vendéglátóhelyek; munkanélküliek sora és milliónyi búskomor ember a négy fal között, akik egy szebb jövőt remélnek! Okos gondolat volt kinyittatni a vendéglátóhelyek teraszait? Mit mondanak kedvenc influencereink?

Több mint egy éve tart a koronavírus okozta megannyi következmény! Nem mehetünk moziba, otthon eszünk popcornt; nem ihatunk kedvenc helyünkön kávét, zárt ajtókba futunk; maximum kis kedvencünket sétáltathatjuk a zöldövezetben, akkor talán kapunk némi friss levegőt is.

Gondoltad valaha, hogy egyszer maszkban kell a BKV járatain utaznunk? Hogy nem mehetünk el egy jó koncertre vagy nem süttethetjük a hasunkat egy jó ideig a siófoki Plázson? Én nem!

Ám úgy tűnik, sok-sok idő után mégis van remény, ugyanis a 3 és fél millió beoltott után a héten, 2021. április 24-én NYITNAK A VENDÉGLÁTÓHELYEK TERASZAI!

Sok hazai influencer osztotta meg gondolatait a témával kapcsolatban!

Sokan örömüket megosztva tündököltek az Instagram oldalán egy kép erejéig megosztva boldogságukat, utalva arra, hogy végre elkezdődhet a normális élet! Ám ennek ellenére mégis felmerülhet bennünk a kétely, most kellene a legjobban vigyáznunk, amikor mondhatjuk, hogy mindenki kiszabadul?

Viszkok Fruzsi és Emcy Beauty kifejezetten örült a nyitásnak, melynek hangot is adtak az Instagramon! A lányok képein és gondolatain abszolút átjön a remény; a pozitivitás és a kalitkából való kiszabadulás ereje! Emcy mindenképpen a kedvenc kávézójában fogja kezdeni a normális életről szóló bakancslistát, míg Fruzsi az utazásra hajaz! A kép erejéig még a maszkot is levette, remélve, nem bukik majd le! Látszik, a lányok abszolút nem félnek kimerészkedni a szabadba, sőt, alig várják, hogy kiszabadulhassanak otthonról!

Alexy Vivi és Abosi Barni Insta-képei is a szabadságvágyról árulkodnak! Megannyi kirándulás, önfeledten borozós este a barátokkal egy klassz teraszon, ahol a legszebb mosolyok közepette kigyúlnak a fények! Mindez a szebb jövőkép, melyre olyan régóta vágyunk már! Nem is emlékszem, mikor volt nyitva tábla egy edzőterem ajtaján utoljára!

Nem tudni, mennyire okos gondolat a nyitás, ugyanis a vakcina nem a járványtól, hanem a szövődményektől véd meg minket.

Legyünk inkább óvatosak vagy kijár végre egy kis szórakozás?

Nem tudni, mindenki döntse el maga! Egy azonban biztos, emberek milliói tanultak meg főzni Hódi Pamela Insta sztorijaira, és edzeni Rubint Réka YouTube videóira a karantén alatt!

Főkép: Pixabay.com

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta