Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / A flörtölés már megcsalás?

A flörtölés már megcsalás?

A lényeg, amit minden férfinak és nőnek eszébe kell vésnie, hogy egy ponton túl, minden ember féltékeny. Benne van az állati génjeink közé kódolva, – bármilyen mélyen is legyen – hogy tulajdonokat gyűjtünk. Ház, autó, telefon és persze párkapcsolat. Manapság az utóbbi nem feltűnő a sugárdaddy-k és mamik világában, de ott van. És ami a tied, az nem lehet másé.

Tegyük fel, elmentek a párotokkal egy klubba szórakozni. Lehet kettesben, vagy barátokkal, a lényeg szempontjából mindegy. Szóval ott vagytok a klubban, elmész egy kör italért, vagy csak kimész a mosdóba, és mire jössz vissza? Hogy a kedvesed éppen valami részeg pasival/csajjal rázza a latin zenére a fenekét!

Persze, hogy kiakadsz és számon kéred.

De hát, csak flörtöltünk és táncoltunk, ne legyél már ilyen! – jön a válasz.

Itt két verzió van!

1. Elengeded a témát, a zavarótényező elmegy és folytatódik az este tovább.

2. „Miért flörtölgetsz random emberekkel, amikor itt vagyok, és mégis mit művelsz, amikor nélkülem mész bulizni???”

De most komolyan, ki az akinek az első verziót dobja ki a gép automatikusan? Hát francokat, te az én párom vagy, ha meguntál, vagy bajod van a kapcsolattal, előbb mondd el, utána bájologjál új embereknek! Ha tényleg az 1-es pont a te válaszod, keress meg egy agyturkászt, mert az nem normális viselkedés, hogy eltűrőd a morális megsemmisítésedet bármi reakció nélkül.

Ameddig ezt nem rakod rendbe, igazi, valós párkapcsolatod nem igazán lesz.

Nyilván nem a végtelen féltékenység a jó viselkedés, viszont hidd el, akinek a flörtölés ártatlan cselekedet mindenféle hátsó szándék nélkül, az nem tisztel eléggé a kapcsolatban. Lehet később fog, de abban a percben biztos nem zavarja a jelenléted, ami egy eléggé rossz előjel a jövőre nézve.

A flört nagyon veszélyes és végtelenül gonosz, lelketlen dolog, hisz a párod jó esetben teljesen megbízik benned. De még, ha őt nem is zavarja elsőre, hidd el, hogy a sokadik eset után belőle is csak a bizonytalanságot váltod ki azzal, hogy te bárkivel „kikezdesz”, ha egy percre nem figyel.

Az ilyen kapcsolatok meg gyorsan vakvágányra futnak.

A flörtölés már megcsalás?
Szerinted?

PLZ

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share