Fluor Tomi, Dukai Regina, Hősök és a többiek – Így ünnepelnek a magyar sztárok

Rovat

Megosztás

A magyar sztárok mintha, nemcsak a társaságukkal, de velünk is ünnepelnének, hiszen újabbnál újabb fotókat osztanak meg velünk örömükről. Nézzétek csak.:)

Dukai Regina nem csak az ünnepi készülődésre figyelt oda nagyon alaposan, de magára is kellő időt szánt, hogy jól fessen a nagy ünnepi eseménykor. Vörös ruha, vörös rúzs, vörös díszek – minden a karácsony színeiben tündökölt.

02_

ByeAlex szentesti fotója az ajándékairól. TicTac és parfüm, hová készülődhet? Esetleg randira?

01_

Flour Tomi így üzen a nagy publikumnak:

“It was all a dream… Köszi mindenkinek a pozitív ügyeket, együttlevést-ivást, az elnöki pillanatokat! Hízelgő kis év volt és még nincs vége. Boldog karit kívánok csak nektek, speciálba! A fainság, a sukárság és a rajság legyen veletek! Öltöztessük a szívünket ünneplősbe, aranyeső hulljon ránk!”

 

04_

Itt van bizony a Hősök is, Eckü társaságában. Jó étvágyat a fiúknak utólag is Szeghalmon.

03_

Steiner Kristófék, mintha csak egy Gordon Ramsay által összedobott ünnepi menüt készítettek volna el. Úgy tűnik ők még nem jönnek haza párjával az ünnepekre, de addig is élvezhetik a tengerparti időjárást, még így karácsonykor is.

08_

Szabó Zsófiék is ünnepelnek.

“Együtt a Család…Testvérem begyújtotta a kandallót, anyukám feldíszítette a fát, mi pedig mindenzt, egyszerűen csak élvezzük Gyémánttal… ❤️ Kívánok Mindenkinek hasonló boldogságot az ünnepek alatt…akkor is, ha az öröm mellett, fájdalom is lakozik a szívünkben…”

 

07_

 

Hazai sztárok Karácsonya
Ti melyik magyar sztárral ünnepelnétek a Karácsonyt?

 

Fotók: instagram, blog.bibulu.com, cicanevelde.hu

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta