Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Fordított szalagavató? A Középsuli Dominikájának szalagavatóján jártunk

Fordított szalagavató? A Középsuli Dominikájának szalagavatóján jártunk

A Ferencvárosi Sport Általános Iskola és Gimnázium január 18-án tartotta szalagavatóját, melyet a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban tartottak meg. Lássuk, milyen ismerős arcok tűntek fel a rendezvényen!

Nemrégiben tudósítottunk nektek a BGSZC Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakgimnázium szalagavatójáról, most pedig újabb betekintést engedünk a Ferencvárosi Sport és Általános Iskola és Gimnáziumának ünnepélyéről.

Fordított szalagavató?

Az alig 2 órás műsor a megszokottól eltérve, furcsa mód bécsi keringővel kezdődött, ami nem volt rossz ötlet, mivel így mindenkinek volt energiája megfigyelni a keringő apró részleteit! Az események pörögve, azonnal egymás után következtek, mivel csak két osztály szalagtűzését ünnepelték.

 

A 12. g bécsi keringőjével kezdődött az ünnepség, ahol felfedezhettük a Középsuli Dominikáját, aki szinte ragyogott a boldogságtól. Na, nem mintha a többiek nem ragyogtak volna káprázatos ruhájukban.

Utána egy gyönyörű, érzelmes dalt hallhattunk az iskola egyik diákjától: Pásztor Virágtól, aminél szem nem maradt szárazon.

Ezt követően a 12. a bécsi keringője következett.

Lauth Gábor igazgató úr nyitotta meg az ünnepséget rövid  és lényegretörő beszédével, aminél csak kivonulózenéje volt szórakoztatóbb.

Ismét következett egy dal, mely újra elringatta a közönséget, majd jött a szalagtűzés.

Először a 12. g osztálynak, majd a 12. a-nak. (Az X-faktorból már ismert Mika zenéje pedig hangosan dübörgött a teremben.)

A szalagtűzés után láthattuk az osztálytáncokat, melyet a 12.g osztály kezdett meg. Itt is fordított rend szerint haladva: először láthattuk a táncot, a végén pedig az osztály közösen szerkesztett videóját.

A 12. g osztálytánca:

A 12. a osztálytánca:

Végül pedig újra láthattuk a keringőt, immáron élesben – a megszokott módon – a szalagavató bál lezáraásaként.

8 órakor már mindenki tűkön ült, azt gondolva magában: vajon, mikor mehetek fel a színpadra és táncoltathatom meg azt, akit szeretnék?

Aztán eljött a pillanat! Bende elkapta Dominikát és megtáncoltatta, ahogyan azt illik!

Nézzétek meg, milyen szépek együtt!

A Középsulis Dominika szalagavatóján jártunk - Ki táncoltatta meg az est végén?
Szerinted összeillik Bende és Dominika?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share