Főszereplő lett Ildikó

Rovat

Megosztás

A szegedi Károlyi Mihály Kollégiumban minden évben megrendezik a “Kollégiumi Pajkosságok”-at, mely egy háromnapos vetélkedő az emeletek között. A Középsuli Ildijét alakító Richter Ildikó is verseng csapattársai oldalán az első helyért. Ti is tudtok nekik segíteni, nézzétek meg videójukat! 🙂

A szervezés jogát az előző évi nyertes szint kapja, és ő találja ki az összes feladatot. Ráhangolódás céljából a szintlakóknak különböző előfeladatokat is teljesíteniük kell még a fesztivál előtt, melyek közé a csípős paprika kóstolás, a kocsmatúra, a véradás és a filmkészítés is beletartozik.

Idén azt a feladatot kapták, hogy egy meglévő mesefilm magyar nyelvű betétdalát remake-eljék kolis verzióban. Az A épület az “Erős légy!” c. dalt választotta a Mulánból, a mű főszereplője pedig nem más, mint Ildikó! Ebben az alacsony költségvetésű verzióban a halakat sörösdobozok, a rakétákat csillagszórók, az oszlopot pedig egy lépcső helyettesíti. Céljuk, hogy minél nagyobb nézettségre tegyünk szert, hiszen többek között ez alapján fognak pontokat kapni a munkájukra, és reményeik szerint megnyerni a KOPAJ-t!

Nézzétek meg Ti is a videót!

https://www.youtube.com/watch?v=ETi9gdT5frw

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta