A friss házasok problémái

Rovat

Megosztás

Elsőre azt hihetjük, hogy a fiatalok házasélete csupa móka és kacagás, a problémáknak nyoma sincs és az esküvői mámor sosem múlik el. De ahogy az életben mindenütt, a házasságban is van fent és lent, és az együttélés igenis rengeteg konfliktust tartogathat számunkra még akkor is, ha életünk nagy szerelmével kötöttük össze az életünket.

Sokan már az esküvő után azt érzik, hogy valami nincs rendben, és ennek nagyon egyszerű oka van. Az esküvő hónapokig tartó előkészülettel és tervezéssel jár és bár sokszor ez egy igencsak stresszes időszak, amikor vége, az embernek hiányérzete támad. Véget ért a nagy nap, minden tökéletes volt, és mégis, mintha semmi nem lenne az igazi. Ezt az érzést esküvő utáni depressziónak hívják, és sajnos teljesen normális a friss házasok körében.

Ha a házasság együtt még nem éltetek együtt a pároddal, teljesen új oldalatokról ismerhetitek meg egymást. Nem biztos, hogy könnyű lesz megszokni, hogy kevesebb időd van saját magadra,és a privát szférád is mintha megszűnne létezni. Ha ezt érzed, mindenképpen oszd meg a gondolataid a pároddal, hiszen most már közös erővel működtök együtt, és ő is biztosan örülne, ha néha mindketten elvonulnátok és feltöltődnétek egy kicsit, hiszen ezelőtt mindkettőtöknek több ideje volt a saját hobbijával foglalkozni. Szánjatok időt magatokra is!

A nászút után nem könnyű visszarázódni a mindennapi életbe, és számotokra talán nem is lesz többé semmi sem ugyanaz, hiszen túl vagytok életetek nagy napján. A munka és a sok tennivaló, közös szórakozás mellett azonban nem szabad megfeledkeznetek a családotokról, és bár lehet, hogy nem vagytok oda a vasárnapi közös ebédekért, fontos hogy ne maradjatok ki ezekből a programokból sem, hiszen a szüleitek nem látnak benneteket túl gyakran, a pároddal viszont annyi időt tölthettek együtt, amennyit csak szeretnétek.

Ami az enyém, az a tiéd is. Az esküvői fogadalmakat nem mindig egyszerű betartani, főleg, ha a pénzügyekről van szó. Vajon tényleg jó ötlet, ha teljesen közös kasszán vagytok? Vagy elég megosztani a háztartás költségeit?

A házimunka mindenütt problémát jelent, és nehéz egyenlően részt venni benne, de nagyon fontos, hogy mindenképp így legyen, ugyanis ha minden az egyik félre marad, a másik pedig közben szórakozással tölti az idejét, hamar vita alakulhat ki. Osszátok szét a feladatokat és akkor mindkettőtöknek több ideje marad a barátokra is egymás mellett!

Vajon a Középsuli álompárja hogyan boldogul majd a mindennapok dolgaival? Az esküvőn történtek kihatnak a hétköznapjaikra? Ha lemaradtál volna, itt megnézheted miről is van szó, hiszen az esküvői epizódoknak van

első

https://www.youtube.com/watch?v=4GjTTGjBGXM

 

második

https://www.youtube.com/watch?v=5ciLE6SJ-bg

 

és harmadik része is. 

https://www.youtube.com/watch?v=AUWWFERinqk

 

 

Friss házasok problémái
Szerinted a középsuli álompárja boldogul majd?

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta