Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Rozi kedvenc pillanatai az esküvőről!

Rozi kedvenc pillanatai az esküvőről!

Ha már megkérdeztük Bendét, Rozit is kifaggattuk, melyek voltak a kedvenc pillanatai az esküvőről! Lássuk csak!

Előkészületek

Az egyik kedvenc részem a készülődés volt. Nagyon jó érzés volt, hogy szinte körülöttem forgott a világ. Egyszerre sminkeltek és készítették a gyönyörű frizurám, amit innen is köszönök a lányoknak, mert profi munkát végeztek. Engem közben végig kameráztak és a többiek mondták, hogy mennyire gyönyörű a sminkem és a hajam. Ez nagyon jó érzés volt.

Igazinak tűnt

Amikor megkezdődött az esküvő, és Juli után én is lementem az anyakönyvvezető elé, az rettenetesen valóságosnak tűnt. Fantasztikus érzés volt ezt átélni, mindkét lábam remegett, tényleg úgy izgultam, mintha tényleg a saját esküvőm lenne.

A beszéd

Amikor a sorozatbeli apukám beszédet mondott a vacsoránál, az nagyon megható volt. Egy pillanatra el is érzékenyültem, gyönyörű pillanat volt.

Galambreptetés

Pazar volt a környezet, ahol a galambokat reptettük. A madár, amelyik az én kezemben volt, nagyon ficánkolt, alig bírtam tartani, mert a kis karmaival csiklandozta a kezeim. Az tök vicces volt.

Menyasszonytánc

A menyasszonytánc alatt nagyon eláradtam., mert majdnem az összes vendég és szinte az egész stáb táncolt velem egyet. Ez a rész kicsit még jobban felpörgette az embereket, így a már amúgy is remek hangulat még jobb lett.

Kijelenthetem, hogy minden pillanatát élveztem ennek a napnak, mert átélhettem, milyen egy igazi, igazán jó esküvő. 🙂

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share