Furcsa szexuális szokások Afrikából és a világ minden tájáról

Rovat

Megosztás

Te tudtad, hogy az eszkimók azért dörgölik inkább össze az orrukat csók helyett, nehogy kicserepesedjen az ajkuk? A kwakiutl indiánoknál pedig az a szokás járja, hogy egymás nyelvét szopogatják. Ha kíváncsi vagy egyéb megdöbbentő és érdekes szexuális szokásra a világ bármely táján, olvasd el cikkünket!

Te tudtad, hogy..

1. A Csendes-óceán egyik apró szigetén micsoda zavarba ejtő szokások uralkodnak? Egy lány addig nem mehet férjhez, amíg el nem veszíti a szüzességét. A lányok azonban közelről sem a leglogikusabb megoldást választják a probléma kiküszöbölésére, nem jövendő férjükkel szeretkeznek, hanem felfogadnak egy olyan férfit, akinek hivatalos és legális foglalkozása a liliomtiprás.

 2. Tunéziában pont fordítva áll a dolog: itt csak az mehet férjhez, aki szűz, és ennek az első éjszakán bizonyítékát is adja, vagyis azt a lányt, aki nem vérzett az első együttlétnél, nem tekintik érintetlennek. Ezért sok dolguk akad a sebészeknek az észak-afrikai országban: a plasztikai sebészet ugyanis már megtalálta a megoldást a problémára, stoppolják a lányok szűrhártyáját…

3. Los Angeles keleti részének spanyol kultúrkörében vannak olyan férfiak, akik nem tekintik érettnek magukat addig, amíg nem ejtettek teherbe egy nőt. Ehhez hasonlóan vannak olyan – spanyolos beütésű nők, akik nem érzik jól magukat, amíg nem szültek gyereket.

4.  Hong-Kongban, ha egy nő rajtakapja férjét, amint egy másik nővel szeretkezik, megölheti. A törvény szerint azonban csak két kezével teheti ezt meg. A szeretővel azonban késsel vagy pisztollyal is végezhet.

5. Szaúd-Arábában tilos nem szűzen férjhez menni, de itt a férfiakat is ugyanez a kötöttség sújtja. Mivel házasság előtt nem érhetnek nőhöz, ezért sokak szerint kvázi-homoszexuális kapcsolatokba bonyolódnak, hogy amennyire csak lehet, megismerjék a testet és a technikákat. Persze valószínű, hogy az erősebbik nem másik tagján végzett gyakorlatok és tapasztalatok kevésnek bizonyulnak majd a nászéjszakán…

6. A komancs indiánok egy elõrehaladott terhességû asszony nõvérétõl elvárják, hogy a sógor szolgálatára álljon a kritikus idõszakban.

7. Japánban gyakori dolog, hogy az emberek meztelenre vetkőznek, és együtt fürdenek, mindenfajta szégyenérzet nélkül. Ott senki sem tartja ezt a fajta nyilvános meztelenkedést erotikusnak, viszont azt el sem tudják képzelni, hogy két japán embert nyilvános helyen csókolózáson kapjanak. A mi társadalmunkban majdnem ennek az ellentéte érvényes, mivel a csókolózás teljesen normális, de a nyilvános meztelenkedés egyenesen törvénybe ütköző cselekedet.

8. Pays de Mont lakói találták fel a nyelves csókot, akik úgy vélték, hogy a városuk túlnépesedett, így néhány évre felhagytak a gyermeknemzéssel. Az elmaradt örömöket orális kísérletezéssel igyekeztek pótolni.

9. Az afrikai congák  úgy tartják, hogy egy férfinak annyi asszony dukál, amennyit egyfektében ki tud szolgálni.

10. Közép-Afrikában a tömegszex egy sajátos fajtáját élik a házasulandók. Néhány törzs ugyanis a mai napig úgy tartja, hogy a szex legyengíti a  férfiakat, ugyanis a nő nemi szerve kiszívja a másik nem életenergiáját. Ezért Közép-Afrika egyes területein tartózkodnak a gyakori szeretkezéstől. Sőt! A friss házasok nem kettesben bújnak ágyba! A menyasszonyt kifektetik a falu főterére, sorba állítják a törzs férfijait, akik közül a leggyengébb áll előre. Mindannyian közösülnek az ifjú asszonnyal, és várják a hatást: vajon bárki is belepusztul-e az aktusba. Ha nem, akkor érintheti meg csak a férj a nejét.

11. Az Egyesült Államokban több szexre vonatkozó szabály létezik, amiket persze már rég nem tartanak be. Arizonában, pl. tilos kettőnél több szexuális játékszert tartani, Coloradoban tilos megcsókolni egy nőt, amíg alszik. De van olyan állam is, ahol tilos vasárnap megcsókolni az asszonyt nyilvános helyen”

12. A maszájok híresek a vendégszeretetükről. Ha egy messziről érkezett maszáj idegen betér egy másik maszáj faluba, akkor állítólag annak a férfinak lesz a vendége, akinek kunyhóját az idegen kiszemeli. Az idegen napokig lakhat a kunyhóban, amelynek tulajdonosa általában néhány feleségét is felkínálja neki, hogy ne unatkozzon addig se, amíg a faluban tartózkodik. Ha pedig esetleg gyermek is születik a vendégeskedésből, az a falué lesz.

anigif_enhanced-21210-1415390437-7

 

Furcsa szexuális szokások a világ minden tájáról
Te adtál már eszkimó csókot valakinek?

A Középsuli sorozat szereplői nem rég Afrikában jártak. A 62. részben nem a helyi afrikai szexuális szokásokat mutatjuk be, hanem a helyi iskolákat és az igazi afrikai életet. Nézzétek meg ti is!

https://www.youtube.com/watch?v=al8HdKuS_rE

Fotó: mymodernmet.com, buzzfeed.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta