Klippremier! Synema – Losing Game

Rovat

Megosztás

„Olyan zene, ami a kitartással és a barátsággal együtt mozog” – hangzik a Synema zenekar ars poeticája. Úgy tűnik, a kitartásnak meglett az eredménye: a Cseh Tamás Program által támogatott zenekar a hét elején a Recorderen mutatta be legújabb lemezét, míg Losing Game című klipjüket itt és most, a Cseh Tamás Program oldalán lehet először megnézni.

A 2014-ben alakult, gyulai és kunágotai gyökerekkel rendelkező együttes zenéje műfajilag nehezen behatárolható.

„Alapvetően elektronikus zenét játszunk, de mégis élőben, hangszeresen előadva. Mindenevők vagyunk, ez a zenénken is látszik, keveredik benne ambient, triphop, drum’n’bass, pop, rock és elektronikus downtempo is. Kategorizáltak már minket mint “cinepop” és “spacepop” is, de az igazi megfejtésre még mi is várunk”

– nyilatkozták a srácok az első lemezüket bemutató Rercordernek.

Az interjúból az is kiderül, hogy a zenekar demói után az első hivatalos debütálást a tavaly megjelent Take One EP jelentette, ezt követi a mostani Ain’t Over lemez, amelyen olyan tehetséges és lelkes emberekkel dolgozhattak együtt, mint például Jónás Vera, Zahár Fanni (Soulclap Budapest, Ethnofil), iamyank, a ladánybenés Kálmán András és Hurguly Attila.

A megfejtéshez jöjjön akkor egy kis segítség a legújabb klip formájában: nézzétek, és hallgassátok a Losing Game című számukat!

https://www.youtube.com/watch?v=KpiTjz0Y1SA

 

 

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta