Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Fyre fesztivál, a hatalmas bukás

Fyre fesztivál, a hatalmas bukás

Sziget a Bahamákon, luxusszállás, mocsokdrága jegy, a legmenőbb fellépők. A legexkluzívabbnak beállított Fyre fesztivál viszont hatalmas bukás lett, az újgazdag fiatalok (pénztárcájának) nagy bánatára. 

A fesztivál meghirdetése tökéletes volt, maga a szervező is a híres Ja Rule rapper volt, a bulit beharangozó videó tele volt modellekkel és luxussal, amit itt meg is tudtok nézni. Ám amikor az Instagram celebek, modellek és egyéb hírességek megérkeztek a Bahamákon fekvő, régebben Pablo Escobar tulajdonában lévő szigetre, nem igazán azt kapták, amire befizettek.

A csodás luxusszállások helyett ezek a menekültsátrak fogadták a nem éppen erre számító fesztiválozókat. El sem tudom képzelni, milyen fejet vághattak, amikor meglátták, hogy ebben kellene lakniuk a fesztivál alatt.

És ameddig nem költöznek be a csodás sátrakba, az értékeiket ilyen szekrényekbe rakhatták bele. Viszont a Gucci táskák és egyéb értékes, márkás cuccok bevonzották az elvileg lakatlannak meghirdetett sziget bűnbandáit is, szóval a kulcs nélküli szekrények nem sok védelmet adtak az értékeknek. Talán, ha szóltak volna, hogy a bulizók hozzanak magukkal lakatot, de így, sok értelmük nem volt.

Az ételeket pedig, egy híres séf készítette volna, csupa gourmet fogás volt ígérve minden napra, ehhez képest ilyen, menza kajánál is rosszabb túlélőcsomagot kaptak az emberek. Képzelhetitek, milyen kiakadás volt.

 

Az egészet tetézte az is, hogy természetesen az összes fellépő lemondta a fesztivált, amint tudomást szereztek az ott uralkodó pánikról, de a fesztiválon ragadt emberek nem tudtak csak úgy haza buszozni, hiszen az óceán közepén voltak egy kis szigeten.

Ez a fesztivál volt az év bukása, az már tuti.

Fesztivál para
Neked volt már olyan, hogy rosszul sült el egy fesztivál élményed?

Fotók: nme.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share