Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Amit érdemes tudni telefonvásárlás előtt

Amit érdemes tudni telefonvásárlás előtt

Amikor telefont készülünk venni, akár a magunknak, akár valaki a más részére, alaposan meg kell vizsgálnunk a szempontokat, ami alapján érdemes a telefont megvenni. 

Szeretnél telefont. Szeretnéd a másikat meglepni telefonnal. Mire figyelsz oda? Van, amikor csak legyintesz, hogy majd az jó lesz, aztán rövid időn belül viszed vissza, mert ez sem működik rajta, meg az sem túl jó. Ha a tökéletes telefont szeretnénk megvenni, mérlegelnünk kell!

Mennyibe kerüljön?

Először is azt kell eldöntetnünk, hogy mennyi pénzt szánunk rá. Bizonyos keret között könnyebb mozogni, szűkíteni a kört. Tudjuk, hogy a drágább telefon biztosan többet is tud, többet ér, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy méregdrága telefonnal futkározzon. Tehát, ha megvan az összeg, akkor elkezdhetünk körbenézni.

Milyen operációs rendszerrel van ellátva

Még mindenek előtt le kell szögezni, hogy milyen legyen a belseje, hiszen a mindennapos használathoz olyat kell, hogy válasszunk, ami nekünk is tetszik. Jelenleg az iOS, az Android és a Windows a legnépszerűbbek. Aki nem ismeri a rendszereket, ezeknek is utána kell, hogy járjon, de a többség már jócskán össze tudja hasonlítani, hogy mit miért érdemes használni és alkalmazni.

Milyen márkájú

Ha leszűkítettük, hogy milyen legyen leendő készülékünk operációs rendszere, akkor válogathatunk a márkák között is. Vannak a népszerűbbek, amik általában drágábbak és vannak a kevésbé ajánlottak is. De nem mindig a legolcsóbbat kell nézni, főleg egy hosszabb távon alkalmazandó kütyü esetén. Inkább emeljük meg az erre szánt összeg maximumát, minthogy rövid időn belül valami probléma merüljön fel.

Milyen stílusú?

Ha megvan már a márka is, azon belül is tudunk variálni. Lekerekített, ovális, kisebb, nagyobb forma, határ a csillagos ég. Persze minél modernebb és újabb, annál drágább. Ezt mindig szem előtt kell tartani.

Milyen teljesítményű?

A teljesítményt fontos megnézni. Van, akinek a tárhely a fontos, van, akinek a telefon kamerájának a pixelje. Fontos az aksit is megnézni, hogy ne olyan telefont válasszunk, ami pár órán belül lemerül, főleg, ha a munkánkat is ezen intézzük. Tehát ezeket is mind-mind vizsgáld át, mert hidd el, ezek igenis számítanak vásárlás közben.

Ha mindezeket a szempontokat figyelembe veszed telefonvásárlás esetén, akkor nem ütközhetsz akadályba. Találd meg a számodra legmegfelelőbbet! 🙂

Amit érdemes tudni telefonvásárlás előtt
Szerinted fontosak ezek a kritériumok telefonvásárlás előtt?