G.W.M-et tönkretette egy lány

Rovat

Megosztás

G.W.M szerint a kettősség mindenkit megőrjítene egy párkapcsolatban, ám ennek ellenére a dalszövegben az is benne van, nem akarja megbántani szerelmét, de mégis félrelép. Vajon mi számít megcsalásnak? Se veled, se nélküled…

„Nem akarlak soha bántani, de valahogy mindig lebukok, aztán megbánom. Te kergetsz az egészbe bele, mert mindig kötekedsz, hiába mondom, hogy változz.”

G.W.M egy hölgynek írta legújabb dalát, az Álompár című szerzemény a párkapcsolatok nehézségeiről szól, amikor érzed, hogy mennél is, de ugyanakkor maradnál. Elengednéd a társad, de valami mégis visszahúz. Az a bizonyos láthatatlan érzés, amit te magad sem értesz. A dalszöveg nagyon líraira sikerült, nem is csoda, hogy a zeneszám jelenleg már a 8. a YouTube felkapottjai között! Vajon a való élet szerelmi tapasztalataiból merített? Vagy szimplán érzelmi csalódásokról és szeszélyes kapcsolati mintákról szeretett volna írni a közönségnek?

A dal címe bár lényegretörő, mégis kicsit irónikusan hat az Álompár címszóval, hiszen pont azokról a szituációkról szól az egész koncepció, melyek egy boldog párkapcsolat ellentétei. Kíváncsian várjuk, mivel rukkol elő legközelebb!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta