G.w.M jóvátenné a hibáit

Rovat

Megosztás

G.w.M rájött, mégis szereti azt a bizonyos hölgyet, nem akarja elengedni, csupán annyit kér, adjon neki mégegy esélyt. Nagyon különleges a klipbéli modell, hiszen egy egykori szépségkirálynőről van szó, aki olyan a videóban, akár egy istennő!

Kulcsár Edina már próbálgatta énektudását, most azonban egy elérhetetlen ciklont játszik G.w.M legújabb szerzeményében, s egy labirintusban kergetőzik hazai rapperünkkel. Keresik egymást, akárcsak a hős szerelmesek, akik a másik felükkel szeretnének lenni, de mindig ott a fal, ami elválasztja őket. Talán ez a sors keze, vagy ők csinálnak valamit rosszul?

Edina szexi, hosszú ezüstös árnyalatú ruhában és a magassarkú cipőben nagyon istennős, a hullámos hajáról ne is beszéljünk! Lírai dalszöveg, egy animációs videoklip, mely egyszer a mennyben, másszor a földön jár, mi kellhet még ennél több?

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta