Ezt nézed:  / Színes / Gusztustalan! Ezek megtalálhatóak a telefonjainkon!

Gusztustalan! Ezek megtalálhatóak a telefonjainkon!

Napjainkban már szinte mindenkinek van telefonja. Szükségünk van rá a munkánk folyamán, iskolában, tanuláskor,  szabadidőben. Megörökíthetjük vele a számunkra fontos pillanatokat. Azonban nem is gondoljuk, hogy mennyi baktérium tanyázhat rajta.

Sajnos legtöbben nem takarítjuk a mobiltelefonjainkat. Emiatt számtalan bacifaj milliós népességben telepszik meg rajta. Természetesen a kosz, por, morzsa is megtalálható, de ezek a kisebb gondot jelentik. Legjobb esetben is hetente egyszer átkellene törölni a képernyőt és a hátlapot egyaránt, de sokan vannak akik soha nem tisztítják meg!

Megdöbbentő a gondolat, hogy a tárgy, amit arcunkhoz emelünk, olykor több bacit hordoz, mint a WC-ülőke.

Franciska 16 éves – Szentendre

„Én nagyon fontosnak tartom a higiéniát. Én mindennap áttörlöm a telefonomat. Fontosnak tartom, hogy tiszta legyen és ne legyen mázgás, mivel életem része és minden percben használom.”

 

Bálint 21 éves  – Pécs

„Mindig is azt gondoltam, hogy nem szükséges takarítani, viszont amikor már alig láttam a dolgokat a képernyőn letöröltem és viccesen fogalmazva nem ismertem rá a készülékemre. Jó dolog!”

 

Stefánia 16 éves – Érd

„Soha nem törlöm és szerintem nem is kell. Hülyeségnek tartom ezt, hogy pont a telefonon telepednének meg, mikor van számtalan koszosabb hely. Ez szerintem egy vicc!”

 

Gusztustalan! Ezek megtalálhatóak a telefonjainkon!
Te szoktad takarítani a telefonod képernyőjét?