Gyermeklemezzel örvendezteti meg rajongóit a Bojtorján!

Rovat

Megosztás

Könyv, gyermeklemez, kanadai turné – igazán pezseg az élet a zenekar körül.

A Pomázi Zoltán vezette Új Bojtorján zenekart senkinek sem kell bemutatni, hiszen amellett, hogy a magyar könnyűzene állócsillagaiként turnéznak a legnevesebb fesztiválokon, folyamatosan újdonságokkal lepik meg a rajongókat. A komoly nemzetközi hírnévnek örvendő együttes nemrégiben tért vissza második kanadai turnéjáról, ahol többek között Torontóban, Ottawában és Montrealban is felléptek nagy sikerrel. Pomázi Zoltán zenekarvezető a tavalyi évben megkapta a “Művészi Életpálya Elismerést”, egy évvel Áder János köztársasági elnöktől kapott “Magyar Érdemrend Lovagkeresztje” kitüntetés után.

Az idei évet pedig hasonló sikerekkel és mérföldkövekkel indítja a zenekar, hiszen “Gyermekkorom legszebb nyara” címmel elkészült az első Bojtorján gyermeklemez, mellyel a 8-10 éves korosztálynak kedveskednek. A lemez dalai természetesen az idei évben felcsendülnek majd a “Családi koncerteken” hazánkban és külföldön egyaránt.

A nagylemez mellett pedig megjelent a Bojtorján fantasztikus életútját átölelő könyv, “Vigyázz magadra fiam” címmel, Csatári Bence történész tollából. A nem mindennapi életrajzi kötet bepillantást enged a kulisszák mögé, a politikai rendszerrel való kapcsolatra és a tengerentúli dicsőségekre egyaránt.

Az Új Bojtorján legújabb dala pedig hamarosan megjelenik!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta