Top 5 apró bosszúság, ami megnehezíti a hétköznapokat!

Rovat

Megosztás

Ami elromolhat, el is romlik, ami eltűnhet, el is tűnik, amit elfelejthetünk, el is felejtünk és így tovább. Most hoztunk nektek 5 olyan aprónak tűnő, ám rendkívül bosszantó problémát, amik egészen biztosan titeket is érintettek már! Köszönjük Murphy!

Valójában senki sem tudja, ki is volt az a Murphy, de annyi bizonyos, hogy az ő törvényei a világon a leghelytállóbbak.

1. Amikor lassú a wifi, elfogyott a mobilnet és merül a telefonod

Igazán szerencsétlen a csillagok állása, ha mindez egyszerre következik be, hiszen külön-külön is eléggé bosszantó jelenségek. A krack persze mindig akkor üt be, mikor a kedvenc számodat hallgatnád, azonnali infó kéne a holnapi dogához vagy több heti ábrándozás után rád ír a kiszemelted.

2. Mikor már éppen elaludnál, de aztán…

Egy hosszú iskolai nap, egy fárasztó edzés vagy egy pörgős baráti találkozó után csak a puha ágyadra vágysz és biztos vagy benne, hogy amint vízszintesbe kerülsz, elnyom az álom. Az agyad persze éppen ideálisnak tartja az időt arra, hogy sorra vegye a múltban elkövetett összes hibádat, fejedre olvassa az elszalasztott lehetőségeket és aggódjon egy kicsit a jövőd miatt. Szép álmokat!

3. Amikor valakit csekkolsz Instán vagy Facebookon és belájkolod egy képét

A tökéletesen szerencsétlen kombináció egyébként nyilván az, mikor a titkos szerelmed magánéletében kutakodsz és a lájkolt fotó már több éves.

4. Amikor csak úgy eltűnnek a dolgok

Jellemzően a randi előtt, a suliba indulást megelőzően vagy buliba készülődve keletkezik egy olyan fekete lyuk, ami csak a legszükségesebb holmikat nyeli el. Az edzős cuccodban már háromszor hasra estél és a kutya két hete eltűnt labdáját is megtaláltad, de a telefonod, a pénztárcád, az irataid, a fülesed persze sehol.

5. Csak az nincs, ami neked kell

A felső a méretedben, a kedvenc péksütid, a koncertjegy, időpont a fodrásznál, szabad futópad az edzőteremben. Non plus ultra, ha az utolsó darabot előtted viszik el, veszik meg, adják el, foglalják le.

+1 Amikor azt hiszed, hogy már ma kijön a Középsuli következő része, de még várnod kell rá…

No comment.

K. Vivien

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta