Ha akarod, majdnem mindent meg tudsz tanulni, ha nem akarod, akkor nem

Rovat

Megosztás

dr. Kiss Róbert Richárd, Príma Primissima-díjas, Pulitzer-emlékdíjas újságíró, kommunikációs szakember és nem utolsó sorban a Középsuli.hu szakmai mentora volt Thuróczy Richard vendége a Juventus Lights “Ember a karakter mögött” című portréműsorban.

dr. Kiss Róbert Richárd már gyerekként is író, újságíró szeretett volna lenni, tízévesen döntötte el véglegesen, miután feladta űrhajós és pilótaterveit. A későbbiekben a magyar-történelem szakot választotta az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, illetve a Magyar Rádió riporteriskolájában tanult, illetve nemrégen végezte el a jogi szakot ugyanezen az egyetemen. Szerinte, ha valaki ismeri a jogokat, sokkal biztosabban tudja élni a mindennapjait, hiszen akkor ismeri a korlátait, határait.

Véleménye szerint majdnem mindent meg lehet tanulni, csak a kitartáson és szorgalmon múlik, hogy sikerülni fog-e profivá válni valamiben. Arról is beszélt a szakmailag elismert újságíró, hogy Magyarországon túl pesszimisták az emberek, és gyakran képesek feladni, és azt mondani, hogy nem fog sikerülni, emellett egymást is negatívan biztatják ezzel, manapság már az interneten visszahúzó olyan kommentekkel akár, mint például az “úgysem fog ez sikerülni”.

Vagyis, ha Neked is van valami terved, álmod, vágyad, amit szeretnél megvalósítani, akkor csak tenned kell érte, és sikerülni fog. Fogadd meg dr. Kiss Róbert Richárd tanácsát, és a negatív kommentelőkre pedig ne hallgass!

Álmok, vágyak
Neked vannak álmaid?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta