Tanulni nyáron sokkal szabadabb! – Rajztanfolyam körkép

Rovat

Megosztás

Ha tövig koptattad már minden grafitod, és az ecseteid is kezdenek elhasználódni, vagy úgy érzed, a rajzórákon pont akkor csöngetnek ki, amikor a leginkább ki tudnád fejezni magad, akkor nem kérdés, mivel kell töltened a nyarat! Felkészültél? Ezek lesznek a nyár legizgalmasabb rajztanfolyamai!

Most, hogy jön a nyár, és vele együtt a tengernyi szabadidő, már most érdemes megfontolni, hogyan hozd be az esetleges lemaradásod töriből, matekból, magyarb…

funtimesguide

Csak vicceltem! Azzal viszont nem, hogy tanulni jó!  Pláne, ha azzal bővítheted tudásod, ami valóban érdekel, amivel kifejezheted magad, és ami után azzal a gondolattal a fejedben fekszel le este: igen, ma is alkottam valamit! Ha mindened a rajz, és az alkotás, akkor ne habozz kihasználni a nyarat, tanulni, fejlődni és jól érezni magad! Hogy segítsünk a döntésben, mi is körbenéztünk egy kicsit a rajztanfolyam-piacon, és összeszedtük a legizgalmasabbakat!

Alapozó rajztanfolyam

Az alapok minden területen elengedhetetlenek, így a rajznál sem szabad megfeledkezni a megfelelő előkészületekről. A WWM Stúdió alapozó tanfolyamán nemcsak az alapeszközökkel és –fogalmakkal ismerkedhetsz meg, de saját magad belső világával is, egyéni készségeiddel, képességeiddel.

Ár: 38 000 Ft / 20 h

7 alkalom (3 óra/ alkalom)

Képtörténetek (14+) június 22-26. 17-20h

A Budai Rajziskola Képtörténetek című kurzusán megismerkedhetsz a narratív képi ábrázolásokkal és a történetmeséléssel, valamint azt is megtudhatod, mi az a kép szekvencia vagy éppen a story board. Az itt tanultaknak a későbbiekben is hasznát veheted, mert a rajzfelvételik anyagának is nagy szerep jut.

Részvételi díj: 12 800 Ft/ hét / 5×3 óra

Vezeti: Fábián Noémi képzőművész, a MOME tanára

 Szárnyalj! (7+) június 22-26.

Kíváncsi vagy rá, hogyan néz ki Budapest a madarak szemszögéből? A Corvin rajziskolával most bejárhatod a város magaslati pontjait, és lerajzolhatod, mit látnak égivándoraink. A Gellért-hegyi és Duna-parti séták után, délután szubjektív képeslapokat tervezhetsz különböző technikákkal. A kurzus nagy közös projektje pedig egy óriás budapesti panorámatérkép madártávlatból.

Ár: 24 900 Ft

Egy hét egy beállítás (15+) június 15-19.  17-20h

A Budai Rajziskola egyhetes kurzusán egész biztosan lesz időd megvizsgálni minden apró elemet, és alaposan kidolgozni azokat, hiszen egy héten keresztül rajzolhatod vagy festheted ugyanazt a kompozíciót, de akár több szemszögből is közelíthetsz majd az egyazon élő-modell beállításhoz.

Részvételi díj: 12 800 Ft / hét / 5×3 óra

Vezeti: Lelkes A. Gergely festőművész

willkempartschool

Festés a szabadban (12+) június 22-26. 10-14h

A Budai Rajziskola kurzusán a természet lágy ölén ismerkedhetsz meg a vizes bázisú festékekkel és azok technikai lehetőségeivel, sőt a festőeszközök eddig talán ismeretlen világába is elkalauzolnak. A technikák segítségével a szabadtéri környezet színeit ábrázolhatod majd az újszerű összefüggések felfedezésével.

Részvételi díj: 16 800 Ft / hét / 5×4 óra

Vezeti: Füzes Gergely festőművész

Akvarellfestés alapjai (15+)

A rajztanfolyamok.hu kétnapos workshopja keretében megismerkedhetsz az alapvető akvarell technikákkal, mint például a nedves a nedvesre, a sózás, a fröcskölés, vagy a kitakaró folyadék használata. A végeredmény pedig a könnyed-légies látvány, amely az akvarellképek védjegye.

Ár: 15 000Ft

Jobb agyféltekés rajzolás

A jobb agyféltekés rajzolás sokak fantáziáját birizgálja. A miénket is! A másolásra alapuló gyorstalpaló képzés végére, az ígéretek szerint már igazi, elképesztően élethű portrékat leszünk képesek megalkotni. Hát, erre kíváncsiak vagyunk!

Ár: 76 000 Ft /2 fő / 4 nap

Tanulni nyáron sokkal szabadabb!
Te szeretsz rajzolni?

Képek: thefuntimesguide.com, willkempartschool.com, pinterest.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta