Ha megígérte miért nem keres?

Rovat

Megosztás

Találkoztál valakivel, aki megmozgatta a fantáziádat? Minden jól is indult, aztán zavar lett az édenben?

Biztosan mindenki volt már olyan helyzetben, hogy fogalma sem volt mit jelentenek a jelek. Úgy érezted megvolt a hullámhossz, végső soron azt is hallottad, amit hallani szerettél volna, de mégis azon kapod magad, hogy éjt nappallá téve azon filózol, hogy akkor ez most mit is jelent. Te türelmesen vártál, és mégis úgy tűnik, hogy nem lehet eléggé türelmesnek, és elnézőnek lenni.

Lehet, hogy a férfiak és a nők tényleg különböző bolygókról jöttek, mert egy orákulumnak kell lenni ahhoz, hogy jól reagáljunk le egy-egy szituációt. Merthogy ezen múlik minden. Vagy mégsem?

8674431_orig

Egy dolgot megtanultam a férfiakról. Teljesen másképp gondolkodnak, mint a nők. Meg se kíséreld kitalálni, hogy mi jár a fejükben, mert semmi. Nem bonyolítanak annyira túl semmit, mint mi nők. Ha ezt vagy azt csinálják, az maximum a valóság előtérbe helyezéséről vagy épp palástolásáról szól. És, ha akarsz valamit, azt mondd meg, legyen bármi. De ne kezdj el taktikázni, mert nem sok értelme van. Csak annyit fog érteni belőle kiszemelted, hogy ez így túl bonyolult, továbbmegyek, még idegesítő is. Egyetlen egy férfit ismerek, aki fogékony a legrejtélyesebb női lélekre is, de ő ritka, mint a fehér holló. Biztos, hogy van még pár képviselője a kihalófélben lévő lovag populációnak, de tény, hogy nekünk alkalmazkodnunk kell, hogy túléljünk.

Erre is igaz az egyszer fent, másszor lent mondás, ezzel együtt kell élni, és nem túldramatizálni. A legidegesítőbb dolgok közé tartozik a következő szituáció…

tipp2_screenshot_20150129193620_2_original

Aztán órákig semmi. “Mi a francra kell ennyi idő, csak egy egyszerű kérdést tettem fel?!” – fogalmazódik meg benned egy ideges “mivan?!”.

Nos, elképzelésem sincs, ilyenkor mi történik a másik oldalon. Rákérdezéssel kideríthető, de a kérdés inkább az: mit tegyek ebben a helyzetben?

A válasz a “nem jön a busz effektus”. Állsz a megállóban, és csak nem jön a busz. Ráadásul késésben is vagy, így még kiborítóbb. Ekkor szokták azt mondani, hogy, ha rágyújtok tuti azonnal jönni fog. Természetesen ezt most képletesen értem, senki se vegye szó szerint. A lényeg, hogy el kell engedni, és belefogni valami más tevékenységbe. De nem csak nem gondolni rá, hanem közben igazán hinni azt, hogy úgyis minden a legnagyobb rendben lesz. Kicsit hagyni, hogy veszítsen a jelentőségéből, közben nem megutálva imádatunk tárgyát. Arra később is lesz még lehetőség, ha végleg elszakad a cérna. 🙂

7376351-md

Nem hív, pedig megígérte? Látta, de mégsem reagál? Engedd el! Légy önmagadban egy kerek egész, és akkor meg fog érkezni a busz, amire már ezer éve vártál. 😉

kép: pcworld.huoldalborda.huszepvilagunk.weebly.comphoto.net

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta