Hamarosan jön a 150. rész! Leérettségiznek a Középsulisok??

Rovat

Megosztás

A Középsuli következő, jubileumi része rengeteg izgalmat tartogat! Az osztály érettségizik! Hogy milyen sikerrel? Mennyi lesz az osztályátlag? Erre már most szavazhattok!

A 150. részben érettségiznek a Középsulisok! Ez nemcsak nagyon izgalmas a számukra, hanem egyben mérföldkőt is jelent az életükben!

Mit gondoltok, kinek hogyan fog sikerülni? Az esélyeket latolgattuk!

Tibinek szinte nem kérdés, hogy meglesz-e, inkább az, hogy milyen eredménnyel? Hiszen előfordulhat bárkivel, hogy rossz napja van, és ez sajnos a teljesítményére is rányomhatja a bélyeget!

Zsani esetében már annál inkább kérdéses, hogy sikerül-e leérettségiznie! Kata tanárnő mindent megtesz, hogy sikeres vizsgát tegyen, még az is lehet, hogy meg fog minket lepni a plázacica eredménye?

Julinak meg kell legyen az érettségije, hacsak valami külső körülmény nem fogja arra kényszeríteni, hogy elszúrja!? Dominik képes lenne arra, hogy ilyet kérjen azért, hogy az ő átlaga lehessen a legjobb?

Dominik esetében is inkább az a kérdés, hogy milyen eredménnyel sikerül a vizsga, hiszen ez a srác az elmúlt pár alkalommal nem is egyszer lepett meg mindenkit!

A Középsuli macsójának vajon segíthet a sármja abban, hogy leérettségizzen? Esetleg abban, hogy jobb jegyet is kapjon, mint amit érdemelne? Végülis az igazgatónő már korábban is szimpatizált vele…

Barbi fog tudni koncentrálni? Bendével nagyon is megtalálták a hangot az elmúlt pár alkalommal, sőt, az is kiderült, hogy tartják a kapcsolatot és bizony még éreznek valamit egymás iránt! Ez hátráltatni fogja a vidéki lányt, vagy furcsa módon a segítségére lehet?

Olivér esetében minden a bizottság elnökén múlik!? Sátán Tamás igenis sejti, hogy ő tette tönkre mindenki eredményét tavasszal, vajon elnéző lesz most, vagy a múlt árnyainak áldozatává válik a rosszfiú?

Kiderül minden a Középsuli 150. részében, addig is szavazzatok!

Hamarosan jön a 150. rész! Leérettségiznek a Középsulisok??
Mennyi lesz az érettségis osztályátlag?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta