Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Hány ruhája van egy tinilánynak? Titeket kérdeztünk!

Hány ruhája van egy tinilánynak? Titeket kérdeztünk!

Úgy érzitek nincs semmi amit fel tudnátok venni? Kevés a választék, mindig újabb darabok kellenek? A szüleitek persze nem győzik megvenni, amit szeretnétek vagy kevés a zsebpénz rá?

Nézzük meg, hány ruhátok is van! Titeket kérdeztünk!

Anna (15)

20 darab hosszú ujjú felső, rövid ujjúból is ugyanennyi! Nadrágból úgy 12 db, plusz leggings, abból vagy 8 db, rövidnadrágból pedig 9 db. Szoknyát nem igazán hordok, ezért abból csak pár darab van, de a ruhákat szeretem, abból vagy 10 van!

Réka (14)

Szerintem nekem nincs sok ruhám, hiszen nem az öltözködés a legfőbb. Hosszú ujjú felsőből 2 db, rövid ujjúból 15 db felsőm van. Nadrágból 4 db, leggingsből 2 db, rövidnadrágból 4 db, szoknyám és ruhám nincsen.

Léna (18)

Hosszú felsőkből úgy 25 db, rövid felsőkből 30 db. Hosszú nadrágból 5 db plusz 7 leggings, rövidnadrágból 6 db, szoknyából 3 db. Amikor jó idő van, leginkább ruhát hordok, abból több, mint egy tucat van, 15 db!

Kata (16)

Külön számolom azokat, amit az utcára hordok… hosszú ujjúból 2 cipzáros, 3 belebújós, 2 meleg pulcsi; míg rövid ujjúból 9 póló, 5 ujjatlanom van. Hosszú nadrágból 5 db, rövidnadrágból vagy 5 db, szoknyából 3 db, ruhából is annyi. Itthonra rengeteg van mindenből!  Előfordul, hogy hét közben kétszer hordom ugyanazt, amik épp a kedvenceim, itthon viszont minden napra jut másik ruha.

Viki (17)

Imádok öltözködni! Hosszú ujjúból úgy 40 db plusz 4 db blézer, rövid ujjúból 65 db! Hosszú nadrágból 8 db, rövidnadrágból több, majd a kétszerese: 13 db. Ehhez még jön vagy 10 ruha.

Elnézve a számokat, azért mégis csak találtok valamit a szekrényben! Ha mégis úgy érzitek kevés ruhátok van, próbáljátok a régi darabokat feldobni valami újjal (esetleg olyannal, amit még nem hordtatok együtt) és máris új lesz a hatás!

Íme az “új” divat, ami a nyár legnagyobb dobása lehet ITT.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share