Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Hármasban randevúzott először Középsuli Zsani

Hármasban randevúzott először Középsuli Zsani

A te gyomrod is görcsbe rándul, ha meghallod azt a kifejezést, hogy „első randi”? Bizony Zsani sem vágott neki teljesen magabiztosan. 

Mit is jelent a randevú kifejezés? Mászóval: légyott, találka, találkozó. Olyan találkozó, mely a másik ember célzott megismerésére irányul. A randinak több helyszíne lehet, de minden esetben két emberről szól és arról, hogy közös tevékenységben vesznek részt, közös élményeket szereznek. A közös élmények persze nem csak egy randin lehetnek, hanem más találkozón is, éppen ezért nagyon vékony a határ a tali és a randi között. De ha randizni megyünk, akkor bizony érdemes odatenni magunkat.

161119_becs_040_k

Az első randim 14 évesen volt, de egyedül nem mertem találkozni a fiúval ezért megkértem a barátnőmet, hogy jöjjön el velem. A házunk előtt találkoztunk, én a tizedikről leskelődtem, hogy hogy néz ki a fiú. Aztán lementünk hozzá. Ő először emósnak tartott engem, mert fekete cicagatya és fekete pulcsi volt rajtam, és akkor még le volt borotválva az egyik oldalt a hajam. Már akkor is volt fültágítóm és orrpiercingem. Aztán elmentünk egy közeli játszótérre leülni egy pingpong asztalra. Ott beszélgettünk hármasban. Szegény fiú nagyon zavarban volt, mert citromsárga pulcsi volt rajta, ezért minden muslinca rászállt. Egyébként innen jött a “beszólása” Korinnának az egyik Középsuli részben. 😀 Aztán a barátnőmnek el kellett mennie. Mi még beszélgettünk, utána elkísértem a fociedzésére, ami előtt volt egy kutyafuttató és csak ott volt bent pad, ezért bementünk oda leülni, amíg nem kezdődött el az edzése. Az akkori osztálytársammal járt edzeni, és pont akkor jött amikor mi bent ültünk a kutyafuttatóba, azóta is hallgatom hogy a kutyagumik között randiztunk. Utána ő bement az edzésére én meg hazamentem. Attól a naptól fogva rendszeresen találkoztunk, majd összejöttünk. Kicsit bonyolult néha a kapcsolatunk, de már 4 éve együtt vagyunk. 🙂

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share