Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Használt ruhát hordani szégyen?

Használt ruhát hordani szégyen?

A mai divat szinte már megköveteli, hogy mindig az aktuális, legtrendibb ruhadarabokat hordd. Egy apró márkajelzéssel ellátott póló, vagy cipő tízszeres áron eladató, amit rengetegen megvesznek. De mi a helyzet azokkal, akiknek nincsenek márkás ruhái? Kevesebbek lennének ettől? Esetleg szégyellniük kéne magukat e miatt?

42468

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy megvegyen tízezer forintért egy ruhát. A különböző márkajelzésekkel ellátott darabok esetenként horribilis árakon kerülnek eladásra, valaki pedig mégis megveszi ezeket. Ettől lenne menő a tulajdonosuk?

1452253754382

A válasz természetesen nem. A legtöbbünk nem engedhet meg magának ilyen nagy kiadásokat. Attól, hogy öltözködésre valaki nem tud sokat félre rakni, még lehetnek divatos ruhái. Nem feltétlenül kell a legáltalánosabb felvetésre gondolni, miszerint csak ódivatú ruházatokban járkálhatunk akkor.

096a2ffÉn magam is azok közé tartozom, akik nem a divatboltokban veszik a ruháit. Már csak elvből sem költök rá olyan sokat, mert méltánytalannak tartom, hogy egy-egy darabot az elkészítési költségének tízszereséért adnak el.

cream_hasznalt_ruha_-_rakoczi_ut

Inkább betérek egy használtruha szaküzletbe, amiket szinte bárhol megtalálhatunk az országban. Negatív tapasztalataim nem voltak még a használt ruhákkal, ezért továbbra is innen vásárolok. Nem igaz az a tény sem, hogy nem öltözködhetünk divatosan. Ugyan el lehet tölteni jó időt, mire átszemezgetjük a kínálatot, de mindig akadnak nagyon trendi darabok. Mostanában egyre többet vélek felfedezni és árban sem utolsók.

Egyáltalán nincs miért szégyenkezni, ha valaki turiból szerzi be a ruhatárát, ugyanis ugyanolyan értékekkel bírnak attól függetlenül, hogy nincs rajtuk egy márkának se a plecsnijei.

look-20clipart-clipart-panda-free-clipart-images-jlMytX-clipart

Bátran elmehetsz és körbenézhetsz, mert veszíteni nem fogsz ezzel semmit, és ki tudja, lehet hogy találsz magadnak valamit, ami azonnal megtetszik. Nem az a szégyen, ha valaki használt ruhát hord, hanem az, ha valaki ezért megszólja a másikat, mert többre tartja magát.

 

Használt ruhát hordani szégyen?
Hol veszed a ruháidat?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share