Hatalmas felháborodást keltett Bernáth Odett kijelentésével

Rovat

Megosztás

Bernáth Odett szerint elfogadhatatlan, ha valaki molettebb alkat és elfogadja magát úgy, abban az állapotban. Hisz nem létezik olyan probléma, ami miatt ne lehetne lefogyni. Ez a kijelentés hatalmas felháborodást indított az interneten.

Nem is olyan rég Lakatos Levente interjút készített Bernáth Odettel, aki az edzőtermi sport szerelmese, rengeteg éremmel büszkélkedhet. A téma természetesen hazai influencerünk élete és a körülötte forgó felháborodás volt, amikor is Odett kijelentette, hogy szerinte az igenis probléma, ha molettebb alkatú lányok elfogadják önmagukat és nem tesznek semmit azért, hogy nekik jobb legyen.

„Szerintem ő egy exibicionista, hiú, arrogáns, beképzelt, kissé butus, ítélkező, felszínes, mániákus lány, akiben szemernyi empátia, kedvesség, lojalitás sincs”

– írja az egyik kommentelő, de kiemelhetnénk több százat is. A nagy felháborodásra influencereink is reagáltak, többek között Magyar Barbi is.

A kijelentésre reagált Magyar Barbara, aki már meglehetősen régóta hazai influencereink táborát erősíti. Videójában elmondta, hogy molett testalkata miatt tudja nagyon jól, hogy Odett és ő két véglet, és valóban sok mindennel nem ért egyet azzal kapcsolatban, amiket ő megfogalmaz, ellenben senki nem érdemel olyan mennyiségű sározást, mint amit Odett kap.

Ti mit gondoltok?

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta