Petra szívbemarkoló üzenete azoknak szól, akik nagyon önbizalomhiányosak!

Rovat

Megosztás

Petra szívhez szóló üzenetet posztolt a minap Instagram oldalán, mely azokhoz az önbizalomhiányos emberkékhez szól, akik félnek nap, mint nap a világtól, a történésektől és a reakcióktól. Valóban tönkreteszi a kapcsolatokat a közösségi média?

„Sok boldog, pozitív poszt…biztos mindannyian azt gondoljátok, hogy ennek a Petrának megvan mindene és milyen boldog. Ne felejtsétek el, hogy amit a közösségi oldalakon láttok az csak a látszat, és közel sem a valóság.”

Elkezdtünk egy olyan világba élni ahol a “természetes” az Kim Kardashian kinézettől kezdődik, legyen szó anyagiakról, életvitelről vagy kinézetről. A lányok azt látják, hogy ez a normális, ez kell a srácoknak, és a férfiak pedig annak ellenére, hogy a természetes szépségre esküsznek, mégis ezeket a nőket vadásszák ( Tisztelet a kivételnek ) – írja Petra Instagram oldalán, aki nagyon személyes hangvételű szöveget írt arról, mi felé megyünk ismerkedési szinten.

A kapcsolatok nagy része tényleg a közösségi média miatt megy tönkre? Bekövetgetések, likeok, majd ebből fakadó konfliktusok és önbizalomhiányos emberek. Ez 2023?! Ti mit gondoltok erről?

Cikkbéli kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta