Hatalmas streetball-lázban ég az ország

Rovat

Megosztás

Hatalmas küzdelmet láthattunk a Népligetben. Az OTP Bank támogatásával megrendezett streetball-bajnokságon összemérték erejüket és tudásukat a legprofibb kosarasok.

A szervezők tényleg kitettek magukért, mert ez a nap mindenkiről szólt. Amíg a streetball-pályán küzdöttek a nagyok, addig a kicsik pom-pom piramist építettek, szalagokkal és kuglikkal ritmikus gimnasztikáztak. Pár méterrel arrébb szintén a kicsik döfködték a céltáblát nyilaikkal. Olyan egyszerűnek tűnt, amikor a srácok térden fekve, háttal lövöldözték a táblát. Nóri gondolta, hogy ez neki is menni fog, hát az első három alkalommal nem is ment. Negyedjére viszont beletalált a lecsóba. Ez persze csak a céltábla szélét jelentette.

Egy óvatlan pillanatban egy csapat, Nóri szerint mutatós fiú lepte el a színpadot, akik az új húzódzkodási hullám képviselői. Úgy látszik, a kor embereinek már ez a sport is unalmas önmagában, így felturbózták egy kis zenével és hip-hoppal.

Amíg mások a csipát törölgették a szemükből, addig a mi csapatunk két másikat laposra vert. Nem is csoda, hiszen összeszokott, profi játékosokról van szó.

11128582_10204223994589398_1848038324_n

Az esemény fő profilja ugyan a kosárlabda volt, de a szervezők gondoskodtak arról, hogy az érdeklődők megismerhessenek más sportágakat is. A harcművészeti bemutatón a fekete öves srácok megmutatták, hogy kell hatékonyan hatástalanítani egy embert.

Az eseménysorozat folytatódik, a következő állomás Nyíregyháza lesz. A további helyszínekről és időpontokról itt tájékozódhatsz.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta