Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Hatodik érzék, intuíciók: kamu vagy tényleg létezik?

Hatodik érzék, intuíciók: kamu vagy tényleg létezik?

Nem kevés filmben jelennek meg az intuíciók, sokan szokták egy-egy döntésüket a megérzéseik alapján meghozni. De mi is ez valójában? Nem kamu az egész? 

Az intuíciók, megérzések mind-mind a tudatalatti szintekről jönnek. De hogyan is? Úgy, hogy miközben éled az életedet, rengeteg információt kapsz, nap, mint nap. De a nagy részéről nem is igazán tudsz, a különböző érzékszerveid kapják ezeket az ingereket, illatokat, hangokat, képeket és raktározzák el egyfajta a tudatalatti szinten.

Biztos hallottatok már olyan történetet, amikor hirtelen valaki életveszélyből menekül meg olyan dolog véghezvitelével, amiről álmában sem gondolta, hogy képes rá. Ilyen helyzetekben jönnek a megérzések, az intuíciók, amikor a tudatos énünknek nem elég gyors a gondolkodása ahhoz, hogy elkezdje elemezgetni a józan paraszti ésszel a helyzetet. A sok megbújó tapasztalat, megfigyelés pedig ilyenkor villámgyorsan cselekedetre int téged.

Nekem is több ilyen helyzet volt, amikor a megérzések sokat segítettek volna, hogy elkerüljek egy-egy helyzetet, ebben a videóban többet is megtudhatsz erről, de sajnos meg kell tanulni odafigyelni a jelekre. 

Ezek a jelek, intuíciók jelen vannak, csak van, hogy nem vesszük őket észre. Van, hogy fizikai jelekként mutatkoznak: rossz szájíz, gyomorgörcs. Ritkább esetben vannak, akik hirtelen bevillanó képeket látnak, és van olyan is, hogy valahogy csak furcsán érzed magad, vagy valami nem jó, de nem tudod megmagyarázni, hogy miért.

Mindenesetre nem szabad túlzásba vinni ezt a dolgot. A jelek segítenek, hogy jobb döntést hozz, hogy könnyebben eligazolódj a nehéz helyzetekben, de ne keresd direktbe mindenhol a jeleket. Majd jönnek, ha kell, de hidd el, ha görcsöl a hasad egy kiló popcorn után, az nem valami rossz dolog jöttét jelzi, hanem szimplán csak telezabáltad magad.

Fotó: http://dataremixed.com/

Intuíciók?
Szerinted ez egy valós dolog?

Borítókép: lonervoice.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share