Henry Kettner taxisnak állt, mi volt a követők reakciója?

Rovat

Megosztás

Henry poénból úgy gondolta, kipróbálja a taxizást Budapesten belül, ezért kitett egy posztot Instára, majd alig várta, hogy megcsörrenjen az a telefon! Na de mi volt a követők reakciója? Igen csak meglepődtek az emberek.

Elsőként egy egészségügyi dolgozót szállított el egyenesen a munkahelyre, Henry próbált puhatolózni, hogyan telik egy átlagos napja a kórházban, ám utasunk annyit mondott:

„Nem YouTube-ra való!”

Azért néhány részletet megtudhattunk, milyen is egy betegszállító élete, például elmesélte Henrynek, sűrűn szállít fiatal 15-16 éves betegeket, sokszor többen vannak, mint az idősek. Youtuberünk még a vérnyomásmérőtől is rosszul van, ahogyan ő is elmondta a videóban, annyira szokott izgulni a háziorvos előtt, hogy a pulzusa egyből az egekben!

„Én a gólyatáborban nagyon fostam!”

Miután kitette a taxizom a mai napon posztot Instagramra, össz-vissz 38 másodperc telt el, máris a Keleti pályaudvarra kellett szállítani a következő rajongókat. Beültek a srácok, akik pilótának készülnek, majd leendő gimiseket szállított influencerünk Budapest egyik végéből a másikba, akiktől megtudtuk, idén sajnos nem lesz gólyatábor. Henry megemlítette nekik, nagyon félt az új közösségtől, szó szerint be volt fosva, ahogy ő fogalmazott.

A taxizásért mindenki IS kapott egy finom redbullt az utazás végén, nézz oda, nem elég, hogy Henryvel kocsikázhattál, még innivaló is járt, nem csoda, hogy az utolsó telefonáló kiáltott egyet, ahogy meghallotta Henry hangját! Lesz több része is a videósorozatnak, amikor is eltölt egy napot Henry az adott városban és fuvarozza az utasokat.

Te fel fogod hívni?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta