Sofi és Manuel egy labirintusban kergetőznek

Rovat

Megosztás

A 2 énekes közös szerzeménnyel érkezett, Manuel arról énekel, Sofinak fájdalmasak a kapcsolati konfliktusok, a hölgyemény igazán kitett magáért a szexi hófehér ingben és azzal, ami alatta van…Ahogyan mindketten dúdolják, nélküled jobb!

„Egyszer még hív, aztán újra eltaszít!”

Sofi általában Nemazalánnyal szokott duettezni, ám most úgy tűnik, beújított partnerek terén, újabban Manuellel mutatkozik az interneten, megszületett az Eltaszít című közös szerzeményük, mely még csak egy napja került ki a YouTube-ra, mégis már a 8. a felkapott videók között. Nem is csoda, hiszen Manuel ékes hangja és Sofi bomba alakja, baba arca igencsak megdobogtatja az emberek szívét, főleg akkor, ha egy ébenfekete fűzőt visel a klipben.

Veszekedős éjszakák, konfliktusok sora, van az a kapcsolat, ami már menthetetlen, mert egy idő után a rengeteg nézeteltérés és viszály szakításba torkollik, üzeni a dal. Az a bizonyos se veled, se nélküled kapcsolat, amiről szó van, ahogyan ők is dúdolják, egyszer valaki hív minket, aztán újra eltaszít, amiből mondjuk ki, egy idő után elege lesz az embernek és inkább azt mondja, viszlát!

Az elmosódott smink, a labirintus, a vízben úszkálás is mind-mind olyan vágóképek, melyek szintén az elveszettséget tükrözik életünkben. Biztosan veled is történt már hasonló, dehát tudod, egyszer fent, másszor lent, ilyen az élet, túlélünk!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta