Heti horoszkóp 2014 december 8-tól 2014 december 14-ig

Rovat

Megosztás

Kíváncsi vagy arra, hogy mi történhet veled a héten? Olvasd el heti horoszkópunkat, hogy ne érhessenek meglepetések!

VÍZÖNTŐ január 21-től február 19-ig

Ha úgy érzed, hogy az iskolán kívül semmit nem tudsz komolyan venni, ne keseredj el (bár nem tudom, hogy ez a lehetőség mennyire áll fenn)! Az iskolán belül szerezz minél több ismerőst, hidd el, még jól fog jönni. A bolygók ezen a héten egyengetik az utadat, hogy megvalósíthasd a nagyratörő terveidet. De figyelj arra, hogy ne fogadj mindenkit rögtön a bizalmadba!

Szerelem

A héten valaki mindenképpen össze akar hozni valakivel. Ha tetszik, akit kiválasztottak neked, hát egyezz bele. De ha nem, menekülj! Csak olyannal állj szóba, aki ismeri a lelked rejtélyeit. Mondjuk a kiskutyáddal.

HALAK február 20-tól március 20-ig

Előfordulhat, hogy a héten nehezebben tudsz majd beszélgetni anyukáddal vagy apukáddal. Halaszd hát el a lelkifröccsös beszélgetéseket! Ne pletykálj! Ez a hét nem alkalmas a szaftos sztorik kibeszélésére. És ne vegyél túl sok fagyit a héten, még akkor sem, ha nagyon kívánod ebben a melegben.

Szerelem

Pletyka: nem jó ötlet. Tarts magadban a szerelmi életed. A következő héten majd kibeszéled magadból.

KOS március 21-től április 20-ig

A héten legyél mindenben korrekt! Ne csalj a társasjátékokban, rendesen írd meg a házidat. Ha valaki valami csúnyába szeretne belerángatni, mondj nemet. És vegyél mindig sapkát, sálat. Nehogy megfázz.

Szerelem

Szingli vagy? A héten lehet, hogy az is maradsz. De ha jön a hétvége, előfordulhat, hogy repül az a bizonyos nyilacska, és megtetszik egy mosoly, egy hajszín, egy szempár. Nézelődj hát kedvedre!

BIKA április 21-től május 20-ig

Ha úgy érzed, hogy ezen a héten mindenki kicsit jobban figyel rád, de nem a jóindulat vezérli őket: lehet, hogy igazad van. Mindenesetre maradj nyugodt! Ne nyilváníts hangosan véleményt. Majd jövő héten. Igyekezz minél több vizet inni, és tornázz egy kicsit délutánonként, a jó közérzet érdekében.

Szerelem

Van valaki, aki régóta tetszik? A héten kiderülhet, hogy te is neki! Ne hamarkodd el, de hozd a tudomására, hogy te sem vagy közömbös. A szerelem mindenek előtt!

IKREK május 21-től június 21-ig

A csillagok csodálatos csillogást csempésznek ebbe a hetedbe (ha alliterál a neved, tapsolj egyet, cscscscs)! Ha esélyed nyílik valami új, érdekes dologgal megismerkedni, ne mondj nemet. Egy előadás, egy eddig ki nem próbált sport, akármi adódhat. Ne idegeskedj feleslegesen! Az események jó irányba sodornak, ha lazán fogadod őket.

Szerelem

A héten megismerhetsz valakit, aki akár még be is jöhet. Ha szeretne elvinni kajálni, vagy moziba, vagy akár csak sétálni, egyezz bele. De előtte bizonyosodj meg róla, hogy korrektek a szándékai. Lehet, hogy inkább barátnak lesztek jók.

RÁK június 22-től július 22-ig

A héten tölts sok időt azokkal, akik szeretnek, és akiket te is szeretsz. Ha túl sok cipőt, ruhát, sapkát, harisnyát szeretnél vásárolni, megteheted, de ne költsd el minden pénzed. Gondolkodj kicsit többet azon, hogy milyen képességedet kéne fejleszteni. A héten könnyebben rá tudsz jönni!

Szerelem

A héten sokat beszélgethetsz, amit élvezni is fogsz. A szimpátia kölcsönös lehet a beszélgetőpartnereddel. Ha van barátod, barátnőd, ez a hét tuti a nyugalom hete. Igyatok forrócsokit, az megszilárdítja a harmóniát, és még finom is.

OROSZLÁN július 23-tól augusztus 23-ig

Ha a héten készítened kell valami beadandót az iskolában, szerencséd lesz, a csillagok segítenek abban, hogy hamar végezz vele, és sokat tanulj belőle! Tolonganak körülötted a szeretteid? Örülj nekik, bízz bennük. Segíteni akarnak neked.

Szerelem

Ha valaki sokat sündörög körülötted az elmúlt időszakban, akkor gyanakodhatsz, mert szeretne tőled valamit, ami nem a házi feladat. Ha részedről oké: valahogyan jelezz neki. Lehet, hogy eszedbe jut egy régi érzelem. Ne foglalkozz vele.

SZŰZ augusztus 24-től szeptember 23-ig

A héten nagyon jó lehet a kedved. Szoktál meditálni? Vagy valami olyan sportot űzni, ami kikapcsolja az agyad? Foglalkozz vele! Csütörtökön ne hozz semmilyen komoly döntést, maximum abban dönts, hogy túró rudit szeretnél enni vagy inkább mézespufit. Ha osztálymegbeszélést tartotok, te leszel az egyik, akinek nagyon jó ötletei lesznek.

Szerelem

Van barátod, barátnőd, de eszedbe jutott, hogy jobb lenne, ha nem lenne? A héten többet gondolkodhatsz ilyeneken. Lehet, hogy csak egy-két dologban nem hallottátok még egymás véleményét. Üljetek be valahova egy teára, és beszéljétek meg!

MÉRLEG szeptember 24-től október 23-ig

Ezen a héten kicsit komolyabban kéne venned az iskolát. Persze, ha eddig is komolyan vetted, ne változtass rajta. Viszont ne az e heti körülmények alapján tervezz! Majd változnak a dolgok, csak legyél türelmes. Ha kicsit feszültebb lennél, szuszá. Lesz jobb!

Szerelem

Ne a héten tervezd megtalálni a férjedet, feleségedet. Nem most van ehhez a megfelelő időpont. Ha van valakid, többször összekaphattok. Türelem, megértés.

SKORPIÓ október 24-től november 22-ig

Kicsit feszültebb lehetsz az iskolában, mint általában. De ne vessz össze mindenkivel, inkább számolj el tízig, mielőtt kiabálni kezdenél. Ha az osztályból többen terveznek valamit, ami újdonság lenne, te most ne vegyél részt benne. Inkább vizsgáld távolról az eseményeket.

Szerelem

December első hete a Te nagy heted a szerelemben! A héten többen észreveszik  külső-belső jó tulajdonságaidat. Légy kedves, figyelmes, mosolyogj sokat, hiszen egy jó mosoly sose rossz. A bolygók szeretnek a héten!

NYILAS november 23-tól december 21-ig

Légy elszánt a héten. Ha megkérnek valamire az iskolában, légy készséges (persze, vannak fokozatok, mindenre azért ne bólints rá). Foglalkozz egy kicsit többet a családoddal. Közös programok? Jó mókák! Ha a család nem ér rá, nézzétek meg a karácsonyi fényeket a városban. Attól mindenkinek jó kedve lesz.

Szerelem

Annyira nem vágysz mások szerelmi közeledésére? Nyugi, a bolygók miatt. Ettől függetlenül ne kókadozz otthon, azt senki nem látja. Foglald el magad, keress programot, menj könyvtárba, beszélgess az emberekkel. A hétvégén még egy kis romantika is csurranhat-cseppenhet.

BAK december 23-tól január 20-ig

Óvatosan tömegközlekedj a héten. És ne költözködj! Majd máskor. Ha van tesód, lehet, hogy kicsit paprikásabb lesz a hangulat, de próbáld ne tányértörésig vinni a veszekedést; legyél te az okos, és ne a szamár. Ha valaki neked akarja kiönteni a lelkét, üsse kő, hallgasd meg, de ne adj neki tanácsot. Valójában nincs is rá szüksége.

Szerelem

Huhú, lávizindier! Ha szingli vagy, nézz körül az iskolában. Van körülötted valaki, aki nagyon szeretné, ha felfigyelnél rá. Van kedved hozzá?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta